Google+

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Χορός και Τραγούδι πάνε μαζί!! Το Karaoke Party... έρχεται!!!

Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και φτάνουν τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη!

Μετά το πέρας των Πασχαλινών μας διακοπών, συνεχίζουμε να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε άνευ ορίων με τους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου! Αυτή τη φορά όμως, έρχεται η βραδιά που όλοι αγαπήσαμε και κάθε φορά μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!!!!

Το Karaoke Party
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Πάρτυ, Χορός και Τραγούδι... ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!
Ο μυστικός συνδυασμός στη συνταγή της επιτυχίας... Αγαπημένες επιτυχίες, παλιές και καινούριες, ξένες και ελληνικές, δίνουν το παρόν και περιμένουν να ερμηνευθούν από τις κρυστάλλινες φωνές μας και να δώσουν τον ρυθμό στον χορό και τη διασκέδαση μας!! Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ξεδιπλώσουμε και το φωνητικό μας ταλέντο, εκτός από το χορευτικό!!! Ακούσματα από κάθε γωνιά της γης μας περιμένουν για να τους δώσουμε το δικό μας χρώμα και ψυχή και θα μας οδηγήσουν στα μαγικά μονοπάτια του χορού!!! Λάτιν, ευρωπαϊκοί, κουβανέζικοι, παραδοσιακοί, λαϊκοί χοροί... Όλοι παρόντες για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με την συνοδεία της μαγικής μας φωνής!!!

Το Karaoke...
... φαίνεται πως κατάγεται από την Ιαπωνία όπου οι ερμηνευτές καλούνται να καλύψουν τους στίχους που λείπουν από το τραγούδι. Η ετυμολογία σημαίνει "άδεια ορχήστρα" και απαραίτητο συστατικό αποτελεί, φυσικά, η δική μας φωνή! Πλέον συναντάται σε πολλά νυχτερινά κέντρα ως μορφή ψυχαγωγίας και μια ολόκληρη μέρα αφιερώνεται σε αυτό ως μορφή διαγωνισμού.

Μας το ζητήσατε... το πραγματοποιήσαμε!!!
Έτσι, αποφασίσαμε να το εντάξουμε στα αγαπημένα Εκπαιδευτικά Πάρτυ και, για μια ακόμη φορά, να διασκεδάσουμε στον ρυθμό που δίνει η δική μας καλλιτεχνική ερμηνεία! Οι στίχοι περνούν από μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την δική μας νότα και την δική μας σημασία στην λέξη "διασκέδαση"!

Η σχολή του Ιλίου φοράει τα καλά της και μας περιμένει την Παρασκευή, 03.05.19, στις 21:00, για να ερμηνεύσουμε τις αγαπημένες μας επιτυχίες και να διασκεδάσουμε άνευ ορίων φτάνοντας τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου