Google+

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

14/10/16 Practice Night!!! Χορευτική εξάσκηση, γεμάτη διασκέδαση και γνώση!!!

14/10/16 Practice Night!!!
Χορευτική εξάσκηση, γεμάτη διασκέδαση και γνώση!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα χορού πλησιάζει και οι χορογραφίες που αναμένουμε να απολαύσουμε, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, έχουν ολοκληρωθεί!!! Μαθητές και δάσκαλοι από τις σχολές χορού Apollon, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τις νέες και θεαματικές τους δημιουργίες!!!

Πριν από την μεγάλη βραδιά, έρχεται το Practice Night!!!
Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, η σχολή χορού Apollon στο Ίλιον, μας περιμένει όλους στις 21.00!

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν την πρώτη τους εμπειρία από τον Μεγάλο Διαγωνισμό Χορού! Όλα τα ζευγάρια που συμμετέχουν στις One Dance κατηγορίες, αλλά και οι ομάδες που θα παρουσιάσουν την αντιπροσωπευτική χορογραφία της σχολής τους!

Το Practice Night είναι μία βραδιά χορευτικής εξάσκησης. Οι συμμετέχοντες βρίσκονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα στην πίστα και παρουσιάζουν τις χορογραφίες τους, υπό κανονικές συνθήκες!

Φυσικά, από το Practice Night, δεν λείπουν ποτέ οι συμβουλές και τα Tips από τους αγαπημένους μας δασκάλους!!! Μαθαίνουμε πώς μία λαμπερή εμφάνιση, μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, με ποιον τρόπο θα παρουσιαστούμε στο κοινό μας πριν χορέψουμε, αλλά και με ποιον τρόπο θα κάνουμε προθέρμανση πριν από την μεγάλη στιγμή!!!

Οι χορευτικές μας γνώσεις εμπλουτίζονται και προετοιμαζόμαστε πιο αποτελεσματκά για την πιο εκρηκτική χορευτική εμπειρία, μέσα από την διασκέδαση!!!

Η χορευτική εξέλιξη και το τέλειο αποτέλεσμα, έρχεται μέσα από την συνεχή εξάσκηση!!! Σε κάθε μας χορευτικό βήμα, ακολουθούμε μία σειρά από ασκήσεις, που ξεκινάνε με συγκεκριμένες επαναλήψεις και ακολουθούν προοδευτικά, τον συνδυασμό φιγούρας, τεχνικής και ρυθμού.

Practice Plan, ο πλήρης οδηγός χορευτικής εξάσκησης!

Στις σχολές χορού Apollon, έχουμε δημιουργήσει τις πιο ολοκληρωμένες χορευτικές εμπειρίες για όλους τους μαθητές μας! Μία από τις καινοτομίες που ξεχωρίζει, είναι και το Practice Plan!!!

Ο οδηγός χορευτικής εξάσκησης, διατίθεται Δωρεάν σε όλες τις σχολές Apollon Dance Studio, για όλους τους μαθητές μας! Περιλαμβάνει όλες τους τρόπους, αλλά και τις μεθόδους εξάσκησης που χρειάζονται για την αφομοίωση βημάτων, χορογραφιών, τεχνικής και χορευτικού στυλ!

Οι μαθητές μας, για να φτάσουν στις τελικές πρόβες, πριν από κάθε μεγάλη χορευτική εκδήλωση, έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα χορού της σχολής τους και να εξασκήσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και να εξελιχθούν στο μέγιστο!!!

Το Practice Night αποτελεί τον πιο όμορφο θεσμό πριν από κάθε επίσημο χορευτικό διαγωνισμό! Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, η σχολή του Ιλίου ανοίγει την αγκαλιά της και υποδέχεται τους αυριανούς νικητές του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας
στα πιο διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!


Απολαύστε βίντεο από τις Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου