Google+

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Το Trophy Ball 2017 έφτασε!!! Ένα θεαματικό χορευτικό Show, γεμάτο εκπλήξεις μας περιμένει!!!


Η πολυσυζητημένη χορευτική δεξίωση των σχολών χορού Apollon έφτασε!!! 
Το Trophy Ball αποτελεί τον εναρκτήριο χορευτικό θεσμό που σημαίνει την έναρξη ενός αίσιου και άκρως χορευτικού νέου έτους, καθώς γίνεται και η επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!!!

Με ποιον τρόπο;;; Φυσικά, με μία μεγάλη γιορτή, γεμάτη χορό, τραγούδι και πλούσια χορευτικά δώρα για όλους!!!

Trophy Ball 2017!!! Μία βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων!!!

Κάθε χρόνο, η αγαπημένη γιορτή μαθητών και δασκάλων, στις σχολές χορού Apollon Dance Studio, έρχεται για να απολαύσει τα αποτελέσματα της χορευτικής εξέλιξης όλων των μαθητών και να τους επιβραβεύσει για το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει!!!

Οι φαντασμαγορικές χορογραφίες!!!
Έπειτα από τις τελικές πρόβες μαθητών και δασκάλων, που απολαύσαμε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, είμαστε σίγουροι πως η επίσημη χορευτική βραδιά, Trophy Ball 2017, θα μας εντυπωσιάσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!

Όλες οι χορογραφίες φαίνονται να μας υπόσχονται ένα ταξίδι γύρω από τον κόσμο, μέσα σε λίγες ώρες!!! Το παρόν θα δώσουν χοροί Ευρωπαϊκοί, Λάτιν, Κουβανέζικοι, Ελληνικοί Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί, συνοδευόμενοι από τους μεθυστικούς ρυθμούς του Oriental και του γεμάτου πάθος, Αργεντίνικου Tango!!!

Μοναδικά συνδυασμένα χορευτικά shows με θεατρικές αποδόσεις, γεμάτα έκφραση και στυλ, αναμένεται να μας ξεσηκώσουν και να απολαύσουμε μαζί με τους Apollon-ιους χορευτές την πίστα!!!

Χορός για όλους!!!
Φυσικά, η βραδιά που έρχεται είναι για όλους!!! Η μουσική και ο χορός είναι σίγουρο πως θα μας συντροφεύσουν, όχι μόνο σαν θέαμα, αλλά και σαν βίωμα!!! Πριν, ανάμεσα, αλλά και μετά τις υπέροχες, Ερασιτεχνικές και Επαγγελματικές Χορογραφίες, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να νιώσουμε και να ακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας ρυθμούς! Μία πλούσια χορευτική λίστα μας περιμένει, να ξεδιπλώσουμε συναισθήματα και να μοιραστούμε την προσωπική μας έκφραση, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί!!!

Trophy Ball 2017!!! Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!!!
3 μεγάλοι τυχεροί από τους καλεσμένους, διεκδικούν πλούσια χορευτικά δώρα από τις σχολές χορού Apollon!!! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί!!! Ένα δώρο έκπληξη περιμένει τον υπερτυχερό που θα κερδίσει το φλουρί!!!

Η διασκέδαση και ο χορός έρχονται πιο κοντά!!!
Ανυπομονούμε να φτάσει η στιγμή που θα ανακοινωθεί η έναρξη του πιο εντυπωσιακού χορευτικού θεσμού!!! Εσείς;;;

Το Trophy Ball 2017 είναι γεγονός!!!

Καλή επιτυχία σε όλους,
και...
Καλή μας διασκέδαση!!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Εξασκηθείτε με το Practice Plan
και φτάστε τις χορευτικές σας αποδόσεις
στα ύψη ακολουθώντας
τις χρήσιμες συμβουλές μας!
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου