Google+

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Το Trophy Ball 2017 ολοκληρώθηκε!!! Οι σχολές χορού Apollon, αφιερώνουν 1 μήνα σε όλους τους χορούς! Το Fun Carnival Dancing έρχεται!!!

Η επίσημη χορευτική δεξίωση των σχολών χορού Apollon, στέφθηκε με επιτυχία!!! Η βραδιά του Σαββάτου, 14 Ιανουαρίου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε τις πιο όμορφες εντυπώσεις και αναμνήσεις, σε μικρούς και μεγάλους!!!

Έπειτα από μία εκρηκτική εκκίνηση για το 2017, αναμένεται να συνεχιστεί η χορευτική μανία με πάθος!!! Γιατί;;;

Το Fun Carnival Dancing ξεκινάει!!!

Εν όψει της Αποκριάς που έρχεται στις αρχές του Φεβρουαρίου, το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, Fun Carnival Dancing, αρχίζει από σήμερα να προετοιμάζεται για όλες τις Apollon Dance Studio!!! Μαζί του φέρνει ένα μοναδικό αφιέρωμα...

Σε όλα τα είδη χορού!!!

Μία ευκαιρία για όλους τους Απολλών-ιους να ταξιδέψουμε σε όποιον προορισμό επιθυμούμε! Από σήμερα, μέχρι και την λήξη του πιο διασκεδαστικού θεσμού της Αποκριάς, κάθε χορός έχει την τιμητική του!!!

Latin και Ευρωπαϊκοί χοροί!!!
Οι χοροί που συνδυάζουν την κουλτούρα Ανατολής και Δύσης, μας περιμένουν για να αφεθούμε στους ρυθμούς τους και να εκφράσουμε κάθε είδος διάθεσης, μέσα από αυτούς!!!

Παιχνιδιάρικο Foxtrot, Tango γεμάτο φωτιά, Waltz που μας κάνει να αναπολούμε και Quickstep που θα μας γοητεύσει με τις ξεσηκωτικές του κινήσεις!!!

Οι ξέφρενοι ρυθμοί της Disco, το γεμάτο πάθος Paso Doble, η αισθησιακή Rumba, το Cha cha που μας οδηγεί στο φλερτ, το επιδεικτικό Mambo, η ανεβαστική Samba και το χαρούμενο Rock 'n' roll, θα μας συνεπάρουν!!!

Κουβανέζικοι χοροί!!!
Οι χοροί που θα μας κάνουν να νιώσουμε την μαγεία μουσικής, μέσα από ιδιαίτερους, εξωτικούς ρυθμούς!!! Όλα τα είδη της Salsa, όπως η Cuban, η L.A και η N.Y, μας περιμένουν να βιώσουμε την απόλυτη ελευθερία κίνησης και έκφρασης μέσω του χορού!!! Μαζί τους, η Cumbia, o υπέροχος Κολομβιανός χορός, αλλά και η αισθησιακή Bachata, ο ζωηρός χορός, Merengue και φυσικά, το κουβανέζικο Cha cha!!!

Αργεντίνικο Tango!!!
Το πάθος έχει χορευτικό όνομα και αποτελεί μία παγκόσμια αγάπη για όλα τα είδη του Αργεντίνικου Τανγκό!!! Το αριστοκρατικό Salon, η παιχνιδιάρικη Milonga, το ταξιδιάρικο Tango-Vals, αλλά και το σύγχρονο, Nuevo, έρχονται για να μας παρασύρουν!!!

Μοντέρνοι χοροί!!!
Μέσα από την ιστορία της Disco και την χορευτική εξέλιξη, το Hip Hop, το Brake Dance και η RnB, μας περιμένουν για να μάθουμε τις πιο εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!!! Μέσα από τους ρυθμούς της Pop μουσικής, αλλά και της Rap, οι αισθήσεις αλλάζουν και μετατρέπουν το σώμα σε μία δυνατή ενέργεια που μιλάει!!!

Fun Play Dance και Χορευτικό Stretching!!!
Ποτέ η εκγύμναση δεν ήταν τόσο διασκεδαστική!!! Μέσα από δεκάδες χορογραφίες, γεμάτες δυναμικές και ζωηρές κινήσεις, το Fun Play Dance, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την άσκηση σαν παιχνίδι μέσα από τον χορό!!! Φυσικά, τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να τονώσει καλύτερα ψυχή και σώμα, από το Χορευτικό Streaching, που συνδυάζει μοναδικές ασκήσεις για όλο το σώμα και προσφέρει άμεσα ευλυγισία, αρμονία και ισορροπία!!!

Ελληνικοί Λαϊκοί Χοροί!!!
Οι αγαπημένοι χοροί της παρέας, επιστρέφουν για να μας κάνουν να χορεύουμε ασταμάτητα!!! Ο χορός των συναισθημάτων, το Ζεϊμπέκικο, ο ερωτικός Καρσιλαμάς, αλλά και ο Απτάλικος, το ζωηρό Συρτάκι και το Χασαποσέρβικο, το αισθησιακό Τσιφτετέλι και ο Χασάπικος!!!

Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί!!!
Μέσα από την ελληνική παράδοση και την πλούσια ποικιλία χορών, μας περιμένει μία μεγάλη λίστα από τους αγαπημένους μας χορούς!!! Ο Καλαματιανός, ο Συρτός, ο Ζωναράδικος, τα Νησιώτικα, ο Χανιώτικος, το Τικ και ο Ομάλ, αλλά και ο Τσάμικος, είναι μόνο η αρχή!!!

Χορεύω διασκεδάζω, μαθαίνω!!!

Το Fun Carnival Dancing αποτελεί την πιο διασκεδαστική χορευτική περίοδο, καθώς όλοι οι μαθητές των σχολών συμμετέχουν σε mini χορευτικούς διαγωνισμούς! Οι μεταμφιέσεις και τα θέματα των εκδηλώσεων, μοναδικά κάθε χρόνο!!! Ταυτόχρονα, έχουν την δυνατότητα, μέσα από τις πιο έξυπνες χορογραφίες, να γνωρίσουν διαφορετικά είδη χορού και να εξελίξουν το χορευτικό τους ταλέντο, ακόμη πιο γρήγορα!!!

Το Fun Carnival Dancing είναι εδώ!!!
Εσείς δηλώσατε την συμμετοχή σας;;;



Δείτε επίσης:

Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!
Απολαύστε τα βίντεο από το
Fun Carnival Dancing 2015!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις που ασκεί ο χορός στην προσωπικότητά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου