Google+

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Trophy Ball 2017!!! Οι Μεγάλοι Νικητές της χορευτικής βραδιάς!!!


Η έναρξη του 2017 ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και λαμπερές παρουσίες!!! Νικητές της βραδιάς, Trophy Ball 2017, είναι όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς μοιράστηκαν υπέροχες χορευτικές στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα!!!

Όπως κάθε χρόνο, σε κάθε χορευτική εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, το υπερθέαμα και η διασκέδαση, συνοδεύονται και από πλούσια χορευτικά δώρα!!!

Ποιοι ήταν οι μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς;;;

Η κυρία Ρένα, κέρδισε το 1ο δώρο της βραδιάς, που είναι μία Ιδιωτική Χορογραφία σε χορό της επιλογής της!!! Ανυπομονούμε να μάθουμε τι έχει επιλέξει και να την απολαύσουμε στην επόμενη χορευτική μας εκδήλωση!!! Συγχαρητήρια!!!

Η κυρία Παναγιώτα, κέρδισε το 2ο δώρο της βραδιάς, που είναι 15 Ομαδικά Μαθήματα στους Κουβανέζικους Χορούς!!! Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να είμαστε στην θέση της και να λικνιστούμε στους εξωτικούς ρυθμούς της Salsa, της Cumbia και της Bachata!!! Συγχαρητήρια!!!

Η κυρία Ιωάννα, κέρδισε το 3ο δώρο της βραδιάς, που είναι 10 Ομαδικά Μαθήματα στους Λαϊκούς Χορούς!!! Οι πιο κεφάτοι χοροί της ελληνικής παράδοσης, την περιμένουν για να της χαρίσουν ένα ακόμη δώρο, που δεν είναι άλλο, από το εισητήριο στην διασκέδαση!!! Συγχαρητήρια!!!

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!!

Ποιος ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί;;;
Η κυρία Σιμέλα, ήταν η υπερτυχερή που πέτυχε το φλουρί και κέρδισε το δώρο έκπληξη από τις σχολές χορού Apollon!!! Μία Διαγωνιστική Χορογραφία την περιμένει και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε στην καλοκαιρινή μας δεξίωση χορού, Tropical Night 2017!!! Σας ευχόμαστε, συγχαρητήρια, καλή πρόοδο και να είναι όλο το 2017 το ίδιο αίσιο για εσάς!!!

Νικητές και όλοι οι μαθητές των σχολών χορού Apollon!!!
Αγαπημένοι μας μαθητές, αγαπημένοι μας χορευτές, παλαιοί και νέοι, που κάθε χρόνο δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό επί σκηνής!!! Είστε όλοι νικητές, αφού με την συμμετοχή σας, κερδίζετε κάθε φορά χορευτική εξέλιξη και μοναδικές εμπειρίες, κάνοντάς μας περήφανους!!! Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο!!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!!! Καλή χορευτική πρόοδο!!!

Η μεγάλη χορευτική χρονιά μόλις άρχισε!!!
Το Fun Carnival Dancing πλησιάζει και οι προετοιμασίες του ξεκίνησαν!!! Συνεχίζουμε με χορό και διασκέδαση, ενώ υποδεχόμαστε την πιο διασκεδαστική γιορτή του έτους, μαζί με τις Απόκριες!!! Ένα πρόγραμμα νέο, γεμάτο πρωτότυπα θέματα, αλλά και μεταμφιέσεις, όπως φαίνεται, έρχεται!!! Τώρα, μαθητές και δάσκαλοι των Apollon Dance Studio, είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μαζί τις πιο εντυπωσιακές μουσικοχορευτικές τους εμφανίσεις!!!

Ποια σχολή θα ξεχωρίσει;;;
Ποιος θα είναι ο νικητής των περισσότερων πόντων φέτος;;;

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και τα δώρα που χαρίζουν οι σχολές χορού Apollon γίνονται περισσότερα και μεγαλύτερα!!! Για αυτό, δηλώνουμε όλοι συμμετοχή και φύγαμε για...



Δείτε επίσης:

Κάντε κι εσείς τα Πρώτα σας Βήματα
στην τέχνη του χορού!!!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τις εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου