Google+

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Trophy Ball 2016 - Waltz!!! Ο χορός των αναμνήσεων!!!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και η πιο φαντασμαγορική δεξίωση χορού πλησιάζει!!! Μοιραζόμαστε μοναδικές αναμνήσεις από το Trophy Ball 2016!!! Ο πιο όμορφος τρόπος να ξεκινήσουμε;;; Το Waltz, ο χορός των αναμνήσεων και των ονείρων!!!

Έφτασε η ώρα λοιπόν, να παρακολουθήσουμε μια εκπληκτική χορογραφία από τον Σόλων και την δασκάλα του Βάσω!!!

Οι Απολλώνιοι χορευτές μας, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό με την υπέροχη χορογραφία την οποία μας παρουσίασαν! Άρτια εκτελεσμένες φιγούρες και ένα τραγούδι που μας παρασέρνει σε άλλες εποχές!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Waltz, ένας χορός γεμάτος αίγλη!!!
Το Waltz είναι ο πιο αριστοκρατικός χορός, άρρηκτα συνδεδεμένος με ότι συνέβει, είτε σε παρελθόντα χρόνο είτε στη φαντασία! Είναι ο χορός που σε κάνει να ισορροπείς μεταξύ παρελθόντος & μέλλοντος, με τέτοια μαεστρία που ξεχνάς το σημείο απο όπου ξεκίνησες και καταλήγεις μεθυσμένος από το άρωμα μιας άλλης εποχής!

Πραγματικά, αποτελεί σκοπό και στόχο όλων μας η παρουσίαση μιας χορογραφίας Waltz, τόσο άρτια εκτελεσμένης όσο αυτή που παρακολουθήσαμε από τους δύο χορευτές μας.

Είναι ο χορός που με την εμφανίσή του, προκάλεσε αναταραχές στην τότε κοινωνία, μιας που ήταν αυτός που έφερε για πρώτη φορά τα δύο φύλα σε τόσο στενή επαφή. Θεωρήθηκε προκλητικός και ιδιαίτερα επικίνδυνος για την διατήρηση των σχέσεων μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας!
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον 16ο αιώνα μέσα από τα λαϊκά στρώματα της Βαυαρίας , το όνομα του προέρχεται από την γερμανική λέξη “Waltzen”, που σημαίνει γλίστρημα, και είναι πραγματικά σαν να γλιστράς στο παρκέ όταν χορεύεις.

Είναι ο χορός που στην πάροδο των χρόνων απολαμβάνουμε ολοένα και περισσότερο σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως σε πάρα πολλούς γάμους όπου τα νεόνυμφα ζευγάρια επιλέγουν να παρουσιάσουν σε φίλους και συγγενείς έναν αγαπημένο τους χορό. Είναι επίσης ο χορός που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν βασιλιάς, τόσο ως αίσθηση, αλλά και σαν στυλ.

Τα προσόντα που αναπτύσσουμε με τον χορό!!!
Το Waltz αποτελεί το πιο δυνατό μέρος της εκμάθησης και ανάκτησης της ισορροπίας αλλά και της καλυτέρευσης του παρουσιαστικού μας, ιδιαίτερα ως προς την στάση σώματος, αλλά και ως προς την εναρμόνιση των κινήσεων σε συνδυασμό με την αναπνοή μας.

Η μουσική του Waltz!
Είναι η μουσική που το άκουσμα της μας συντροφεύει από την νηπιακή ακόμα ηλικία μέχρι και τα βαθιά μας γηρατειά! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως όλα τα κλασικά μας παραμύθια είναι επενδυμένα με μουσικές όπως αυτές του Τσαϊκόφσκι, του Μπετόβεν αλλά και του Στράους.

Αναμένοντας το εντυπωσιακό Trophy Ball 2017!!!

Στις σχολές μας κάθε χρόνο παρουσιάζονται τόσο από τους μαθητές μας όσο και από τους δασκάλους μας χορογραφίες Waltz. Έτσι, και φέτος αναμένεται να απολαύσουμε αντίστοιχες χορογραφίες! Οι μαθητές μας και οι δάσκαλοι μας, στις σχολές χορού Apollon, μας υπόσχονται ανεπανάληπτες σκηνές! Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την φετινή εκδήλωση των σχολών μας προκειμένου να δούμε τι έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς.


Trophy Ball 2017... Άραγε τι να μας έχουν ετοιμάσει;;;

Η απάντηση έρχεται άμεσα! Θα είμαστε όλοι εκεί, για να επικροτήσουμε την προσπάθεια και να παρακολουθήσουμε την πρόοδο και την εξέλιξη παλαιών και νέων μαθητών! Φυσικά, να μάθουμε και ποιος θα είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το πολυπόθητο Φλουρί, μιας και το Trophy Ball συνοδεύεται και από την κοπή τις Πρωτοχρονιάτικης πίτας των σχολών χορού Apollon Dance Studio! Αυτό σημαίνει πλούσια Χορευτικά Δώρα για όλους!!!

Ευχόμαστε σε όλους μια Καλή & Δημιουργική Χρονιά!
Καλή πρόοδο και πολλά, πολλά συγχαρητήρια
για την προσπάθεια αλλά και για το αποτέλεσμα!!!

Σας περιμένουμε!!!!


Δείτε επίσης:
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου