Google+

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αφιέρωμα στο Tropical Night!!!



Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά και μαζί με αυτό καταφτάνει γεμάτο κέφι και χαρά το Tropical NightΕίμαστε λοιπόν έτοιμοι να το υποδεχτούμε με την πιο χαρούμενη διάθεση αλλά και με τις πιο όμορφες χορογραφίες! 

Το Tropical Night αποτελεί πλέον θεσμό των σχολών χορού Apollon, αφού τα τελευταία εφτά χρόνια, στην αρχή του καλοκαιριού όλοι μας οι μαθητές, φτάνουν στο απόγειο της χορευτικής τους πορείας.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη χρονιά, θα συγκεντρωθούμε όλοι για να συμμετάσχουμε ή να παρακολουθήσουμε αυτό το μοναδικό χορευτικό Gala.
Τα δρώμενα πολλά....


Σε αυτή τη βραδιά, όλοι οι μαθητές της σχολής θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους. Οι χορογραφίες αυτές είναι είτε ιδιωτικές είτε ομαδικές. Στις ιδιωτικές, ο κάθε μαθητής επιλέγει τον αγαπημένο του χορό και ειδικεύεται επάνω σε αυτόν, χορεύοντας με το δάσκαλό του και παρουσιάζοντάς μας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Στον αντίποδα, οι ομαδικές αποτελούνται από τρία ή περισσότερα άτομα. Εδώ θα απολαύσουμε τους μαθητές μας να χορεύουν σε ομάδες. Τα θεατρικά στοιχεία πολλά και τα αποτελέσματα αυτών υπέροχα!!!

Δεν πρέπει βεβαίως να ξεχνάμε και τον διαγωνισμό χορού. Εδώ οι μαθητές μας χορεύουν μαζί με τους δασκάλους τους δύο διαφορετικές χορογραφίες και διαγωνίζονται επάνω σε αυτές. Τα ζευγάρια μας χορεύουν όλα μαζί στην πίστα και διαγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, το οποίο είναι ένα ταξίδι σε ένα Ελληνικό νησί με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Η αγωνία μεγάλη...

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς είναι τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού. Κριτές; Εσείς! Με την ψήφο σας μπορείτε να καθορίσετε τον νικητή και να του δώσετε την πρώτη θέση!!!




Βεβαίως εκτός από τους μαθητές και φίλους σας, σε αυτή την υπέροχη βραδιά θα απολαύσετε και τους δασκάλους της σχολής, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μας μαγέψουν με τις δικές τους χορογραφίες.  Η ακρίβεια στις κινήσεις, η αρμονία της χορευτικής σχέσης αλλά και τα μοναδικά κουστούμια των επαγγελματιών χορευτών θα σας μαγέψουν και θα σας μεταφέρουν στον κόσμο του χορού....



 Ένα πολύ σημαντικό δρώμενο του Tropical Night είναι η απονομή βραβείων και αγαλματιδίων σε όσους μαθητές έχουν ολοκληρώσει το χορευτικό επίπεδο στο οποίο φοιτούσαν μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν ολοκληρώσει το χορευτικό τους στάδιο, εκείνη τη βραδιά θα τους περιμένει και το βραβείο τους!


Τέλος, επειδή ξέρουμε τι σημαίνει διασκέδαση, η βραδιά φυσικά θα περιλαμβάνει χορό για όλους! Στο πάρτυ μας μπορούν να χορέψουν όχι μόνο οι μαθητές της σχολής μας αλλά και οι φίλοι αυτών, ακόμα και αν δεν έχουν χορέψει ποτέ ξανά στη ζωή τους!



Φορέστε λοιπόν τα πιο όμορφα σας ρούχα αλλά και το πιο γλυκό σας χαμόγελο και ελάτε να ζήσουμε παρέα αυτή τη μοναδική βραδιά!  




Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από την καλοκαιρινή μας εκδήλωση
Tropical Night 2014!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από την καλοκαιρινή μας εκδήλωση
Tropical Night 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου