Google+

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Έρχεται το... Tropical Night 2016!


Το πιο θεαματικό φινάλε της χρονιάς πλησιάζει
και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης!!!

Το Tropical Night αποτελεί θεσμό για τις σχολές χορού Apollon και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ακόμη μίας επιτυχημένης χορευτικής σεζόν! Μαθητές και δάσκαλοι προετοιμάζουν εντυπωσιακές χορογραφίες και τις παρουσιάζουν στους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς! Όλοι μαζί μοιραζόμαστε την μαγευτική αίσθηση που χαρίζει η τέχνη του χορού και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο θέμα!

Όπως και κάθε χρονιά, η επίσημη δεξίωση Tropical Night, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσα από όλα τα είδη χορού! Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε ιδιωτικές και ομαδικές χορογραφίες και βραβεύονται για την ολοκλήρωση του χορευτικού επιπέδου τους.

Μία ιδιωτική χορογραφία, προσφέρει στον κάθε μαθητή την αντίστοιχη εξελικτική και ολοκληρωμένη γνώση πάνω στην διδαχθέα ύλη του. Μαζί με τον δάσκαλο ή την δασκάλα του, δίνει στο κοινό μία εντυπωσιακή ερμηνεία στον χορό που έχει επιλέξει! Οι ομαδικές χορογραφίες, αποτελούν την συνολική έκφραση και την συντονισμένη και ομαδική δουλειά των μαθητών.
Από την καλοκαιρινή επίσημη βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας εντυπωσιακός διαγωνισμός χορού! Δύο κατηγορίες μας περιμένουν για να ξεχωρίσουμε το ζευγάρι που θα εντυπωσιάσει περισσότερο!!! Αργεντίνικο Tango Nuevo και Show!!! Τα ζευγάρια αποτελούνται από έναν μαθητή και έναν δάσκαλο.

Ποιοι θα είναι οι 3 τυχεροί, από την κάθε κατηγορία, που θα ανέβουν στο βάθρο των νικητών και θα κερδίσουν τα πλούσια χορευτικά δώρα των σχολών χορού Apollon για τον χορευτικό διαγωνισμό Tropical Night 2016;;;

Ένα υπερθέαμα που συνδυάζεται με πολλές εκπλήξεις για όλους, αφού καλεσμένοι και συμμετέχοντες, διεκδικούν πάντα πλούσια δώρα, αλλά κερδίζουν και την πίστα κατά τα χορευτικά διαλείμματα! Ο χορός και η διασκέδαση συνοδεύουν όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η θετική διάθεση και τα όμορφα συναισθήματα βρίσκονται δίπλα μας και ανυπομονούμε να έρθει η βραδιά που θα τα μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας μαθητές και τους φίλους τους!!!

Το εξωτικό ραντεβού μας πλησιάζει και μετράμε αντίστροφα για την πιο λαμπερή χορευτική εκδήλωση!!!
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε με θέρμη την προσπάθεια και την πρόοδο των μαθητών της κάθε σχολής Apollon Dance Studio, και είμαστε σίγουροι πως για μία ακόμη φορά, το αποτέλεσμα θα μας εντυπωσιάσει όλους!!!


Το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του χορού έρχεται για όλους εσάς και τους αγαπημένους σας!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Tropical Night!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου