Google+

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Οι Στόχοι Και Η Πορεία Ενός Χορευτή!

Η χορευτική πορεία είναι κάτι που μπορούμε να επιλέξουμε από νωρίς!!! Όταν γεννιέται μέσα μας η επιθυμία να ακολουθήσουμε τις φιλοδοξίες μας, όλοι μας θέτουμε στόχους!!! Ξεκινάμε να τους ακολουθούμε βήμα βήμα, και στην πορεία, ανακαλύπτουμε θαυμάσιες ευκαιρίες, που βάζουν ενδιάμεσους στόχους, ή κάνουν τον αρχικό μας στόχο, μεγαλύτερο!!!

Από όπου κι αν ξεκινήσει η πορεία ενός χορευτή, και ανεξάρτητα από τους στόχους που έχει θέσει, η διαδρομή του είναι εκείνη, που θα καθορίσει ποια θα είναι τελικά η κατεύθυνσή του!!!

Ο χορός αποτελεί μία διασκεδαστική ενασχόληση, που μπορεί να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια! Δεν είναι απαραίτητο να δοκιμάσει κάποιος μόνο ένα είδος χορού, αλλά δύο, τρία, ή και όλα!!! Η αρχή της ιστορίας ενός χορευτή, ξεκινάει με τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης!

Μέσα από τον χορό, μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε στην ζωή

μας ένα νέο διασκεδαστικό κομμάτι που μπορεί να έχει όποια εξέλιξη επιλέξουμε! Ο κοινωνικός χορός, μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητές μας και σταδιακά, να γίνει μέρος της ζωής μας και να μας οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο χορευτικής κατάρτισης! Αυτό σημαίνει, πως το αγαπημένο μας χόμπι θα φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να γίνει επαγγελματική σταδιοδρομία!

Όλοι οι Κουβανέζικοι χοροί, οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί και Λαϊκοί, οι Λάτιν και οι Ευρωπαϊκοί, αλλά και το Αργεντίνικο Tango, προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και δυνατότητα ανάπτυξης ταλέντων! Ο συνδυασμός των χορών, θα λέγαμε πως μοιάζει αρκετά με την σύνθεση ενός ανθρώπινου χαρακτήρα! Γεμάτος σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα και αντιδράσεις, που εκδηλώνονται ανάλογα με την περίσταση! Όπως η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, έτσι και ο κάθε χορός, προσφέρει εμπειρίες και αναπτύσσει αρετές! Η εξέλιξή μας μέσα από αυτόν συμπεριλαμβάνει γνώσεις και αισθήσεις, που μπορούμε να ακολουθήσουμε σε όποιο σημείο θέλουμε!

Στην χορευτική μας πορεία, μας παρουσιάζονται ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε διάφορες χορευτικές εκδηλώσεις και να γνωρίσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Μέσα από μία Χορογραφία ερχόμαστε πιο κοντά στην φιλοσοφία της κίνησης για έναν χορό, ή για το είδος που ανήκει!


Ένας Διαγωνισμός χορού, μας ανοίγει τον δρόμο, να γνωριστούμε με ένα ακόμη κομμάτι του, που είναι ο Αθλητικός χορός! Μέσα από την εξελιγμένη τεχνική, ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκυριαρχία, την ισορροπία και χαρίζουμε στον εαυτό μας την ευχαρίστηση της ευγενής άμιλλας και του συναγωνισμού!

Φυσικά, κάθε χορευτικό κομμάτι, μπορεί να αποτελέσει στόχο και πορεία για κάθε χορευτή! Η γνωριμία μας μαζί τους, θα μας κάνει να επιλέξουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να τα συνδυάσουμε για να συνεχίσουμε!!!
Ένα τέλειο δείγμα του συνδυασμού πλησιάζει από τις σχολές Apollon Dance Studio!!! Πρόκειται για την επίσημη δεξίωση Tropical Night 2016, η οποία περιλαμβάνει χορογραφίες παρουσίασης από κάθε χορευτικό είδος, αλλά και χορευτικό διαγωνισμό σε δύο κατηγορίες, Argentine Tango Nuevo και Show!


Η χορευτική μας πορεία χαράζεται από εμάς
και μπορεί να μας οδηγήσει
στην κορυφή του προσωπικού μας βάθρου!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις Επίσημες 
Εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε περισσότερα 
για τα Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου