Google+

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Οι Στόχοι Και Η Πορεία Ενός Χορευτή!

Η χορευτική πορεία είναι κάτι που μπορούμε να επιλέξουμε από νωρίς!!! Όταν γεννιέται μέσα μας η επιθυμία να ακολουθήσουμε τις φιλοδοξίες μας, όλοι μας θέτουμε στόχους!!! Ξεκινάμε να τους ακολουθούμε βήμα βήμα, και στην πορεία, ανακαλύπτουμε θαυμάσιες ευκαιρίες, που βάζουν ενδιάμεσους στόχους, ή κάνουν τον αρχικό μας στόχο, μεγαλύτερο!!!

Από όπου κι αν ξεκινήσει η πορεία ενός χορευτή, και ανεξάρτητα από τους στόχους που έχει θέσει, η διαδρομή του είναι εκείνη, που θα καθορίσει ποια θα είναι τελικά η κατεύθυνσή του!!!

Ο χορός αποτελεί μία διασκεδαστική ενασχόληση, που μπορεί να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια! Δεν είναι απαραίτητο να δοκιμάσει κάποιος μόνο ένα είδος χορού, αλλά δύο, τρία, ή και όλα!!! Η αρχή της ιστορίας ενός χορευτή, ξεκινάει με τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης!

Μέσα από τον χορό, μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε στην ζωή

μας ένα νέο διασκεδαστικό κομμάτι που μπορεί να έχει όποια εξέλιξη επιλέξουμε! Ο κοινωνικός χορός, μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητές μας και σταδιακά, να γίνει μέρος της ζωής μας και να μας οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο χορευτικής κατάρτισης! Αυτό σημαίνει, πως το αγαπημένο μας χόμπι θα φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να γίνει επαγγελματική σταδιοδρομία!

Μάθετε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου