Google+

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Apollon Dance Studio τώρα και στο... Περιστέρι!!!


Η οικογένεια των σχολών σχολών χορού Apollon... Μεγαλώνει!!!

Η νέα χορευτική χρονιά ξεκίνησε και φέρνει σε όλους μας μοναδικές εκπλήξεις!!! Η πιο δυναμική εκκίνηση φέρνει κοντά μας τη νέα σχολή χορού Apollon Dance Studio στο Περιστέρι!!!

Υποδεχόμαστε το νέο μέλος των σχολών μας με υπερηφάνεια και είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε κοντά σας και να σας μεταφέρουμε στο κλίμα των χορών από ολόκληρο τον κόσμο!!!

Οι σχολές χορού Apollon, συνεχίζουν να καινοτομούν και να μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια Παντού!!! Ένα πανέμορφο ταξίδι στον κόσμο του χορού έρχεται σύντομα να παρασύρει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς όλων των αγαπημένων μας χορών, αλλά και να συμμετέχουμε σε όλες τις χορευτικές εκδηλώσεις των Apollon Dance Studio!!!

Μας περιμένει μία σειρά από Θεματικές Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις, Επίσημες Δεξιώσεις Χορού, Χορευτικοί Διαγωνισμοί και εντυπωσιακά Μηνιαία Εvents, γεμάτα κέφι και διασκέδαση!!!
Είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στην μαγεία της τέχνης του χορού που μας εκφράζει και να επιλέξουμε μέσα από τα πιο δημοφιλή είδη χορού! Μας περιμένουν, Latin και Ευρωπαϊκοί χοροί, που θα μας μεταφέρουν στους χορούς της αγάπης, του φλερτ και της φωτιάς! Οι Κουβανέζικοι χοροί θα μας κάνουν να νιώσουμε τον ρυθμό της Κούβας, και το Αργεντίνικο Tango, θα μας περάσει στοιχεία μίας αναλλοίωτης παράδοσης χρόνων! Οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί και οι Λαϊκοί χοροί, θα μας ξεσηκώσουν, ενώ το Oriental θα μας μεταφέρει στην Ανατολή! Φυσικά, δεν λείπουν οι Μοντέρνοι χοροί, αλλά και οι μοναδικές πρωτοπορίες του Χορευτικού Stretching και του Fun Play Dance, προσεχώς και στο Περιστέρι!!!

Οι σχολές χορού Apollon πάνε παντού και μεταφέρουν την γνώση και την ψυχαγωγία, μέσα από το πιο διασκεδαστικό χόμπι, ανεξαρτήτως ηλικίας!!!

Σύντομα, ένας ακόμη, νέος χώρος, μας περιμένει για να μας ξεναγήσει σε μοναδικές εμπειρίες!!!

Χαρίζουμε στον εαυτό μας το μεγαλύτερο δώρο, αναπτύσσοντας αρετές και προσόντα, ενώ παράλληλα, διασκεδάζουμε χορεύοντας!


Οι σχολές χορού Apollon πάνε παντού!!!
Το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του χορού ξεκινάει!!!


Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε περισσότερα για το
Εγγυημένο Πρόγραμμα χορού
που παρέχουν οι σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου