Google+

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Trophy Ball 2016 - Show!!!

Trophy Ball... Η Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας που αντικατοπτρίζει επάξια την χάρη, την αίγλη και την μαγεία που προσφέρει ο χορός!!! Μια βραδιά γεμάτη θέαμα όπως και η χορογραφία που απολαύσαμε κατά την διάρκεια της βραδιάς και... που είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Στοιχεία από Paso Doble, Βιεννέζικο Waltz, Tango… στοιχεία που πραγματικά δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο να τραβήξεις το βλέμμα σου από πάνω τους, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περιμένεις τη συνέχεια της ιστορίας που μόλις ξετυλίγεται μπροστά σου...

Χορεύουν για εμάς η Ερωφίλη με τον δάσκαλο της Βασίλη!!!


Ας τους απολαύσουμε!!!

Τι ωραιότερο από το να ξεκινάς μια από τις πιο εντυπωσιακές βραδιές με μια τέτοια χορογραφία!! Μια χορογραφία εμπνευσμένη με αγάπη και πολύ πάθος για την πιο όμορφη τέχνη! Στοιχεία έμπνευσης και το αποτέλεσμα; Πραγματικά εντυπωσιακό!! Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να στηθεί ο σκελετός της χορογραφίας και αρκετές πρόβες, για να αποδοθεί έτσι όπως πραγματικά της άξιζε!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Όπως και σε κάθε επίσημη δεξίωση, Trophy Ball, των σχολών χορού Apollon, η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από την δυναμικότητα και ταυτόχρονα την ευαισθησία και τον ερωτισμό που σου δίνει τόσο η μουσική όσο και οι ίδιοι οι χορευτές! Όλες οι χορογραφίες ήταν γεμάτες αισθήσεις, που δεν αφήνουν ποτέ και κανέναν ασυγκίνητο!

Η εξέλιξη μέσα από μία χορογραφία σαν αυτή!!!
Ο συνδυασμός των χορών, πραγματικά μας παραδειγμάτισε όλους και μας έδειξε τον τρόπο σύνδεσης, τόσο διαφορετικών χορών με τέτοια αρμονία, ώστε να προσπαθήσουμε κι εμείς στη συνέχεια να επιτύχουμε στις επόμενες χορογραφίες μας, να αποδώσουμε το ίδιο όμορφα και αρμονικά αντίστοιχες χορευτικές ερμηνείες. Επιλέγοντας προσεκτικά και μεθοδικά τόσο τα μουσικά κομμάτια όσο και τις χορευτικές φιγούρες που μας ταιριάζουν και που αναδεικνύουν το χορευτικό μας επίπεδο!

Οι χορογραφίες αποτελούν για πολλούς το κίνητρο να ξεκινήσουμε μαθήματα χορού βλέποντας το πώς μπορεί να εκφράσει κανείς τα συναισθήματα του και ταυτόχρονα να υπερβεί τον εαυτό του….

Το Trophy Ball 2017 έρχεται!!!

Περιμένουμε με πολλή μεγάλη ανυπομονησία, να δούμε τι έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς, μαθητές και δάσκαλοι των σχολών Apollon Dance Studio, στην πολυαναμενόμενη βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων, Trophy Ball 2017, τον Ιανουάριο!!! Βραδιά που αποτελεί θεσμό για τις σχολές μας, θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε άλλη μια φορά, μοναδικές Ιδιωτικές και Ομαδικές Χορογραφίες!

Η εξέλιξη, η βελτίωση και η ανάδειξη, τόσο των ικανοτήτων όσο και των δυνατοτήτων είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους επιδιδόμαστε όλοι μας στο να χορογραφούμε τον αγαπημένο μας χορό , είτε με την συνοδεία των δασκάλων μας είτε με την μεταξύ μας συνεργασία, γεγονός που αναδεικνύει και το ομαδικό μας πνεύμα για το οποίο και φημιζόμαστε!!!

Γιατί Trophy Ball, σημαίνει γιορτή
γεμάτη διασκέδαση και φυσικά...
Η μαγεία κατά τη διάρκεια της χορογραφίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου