Google+

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Eurovision Karaoke Night - Αποτελέσματα Χορευτικών Διαγωνισμών!


Το 4ο, κατά σειρά, πάρτυ του Fun Carnival Dancing 2019 μας άφησε με τις πιο αποκριάτικες αναμνήσεις!!! Όλες οι γνωστές παρουσίες του διεθνούς πενταγράμμου έδωσαν το παρόν και με την λαμπερή τους εμφάνιση μας παρέσυραν στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!!!

Η Eurovision έφτασε στις σχολές μας και απολαύσαμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, LIVE, στο παρκέ της αγαπημένης μας σχολής! Και... φυσικά... όλοι μαζί, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε στον ρυθμό που έδωσε η δική μας κρυστάλλινη φωνή! Επιτυχίες ξένες αλλά και ελληνικές, παλιές αλλά και καινούριες, μας έδωσαν τον ρυθμό για την ξέφρενη διασκέδαση μας, κι εμείς... κάναμε το παρκέ να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής μας βραδιάς, απολαύσαμε τους Αποκριάτικους Διαγωνισμούς των αποκριών!!! Οι ομάδες των σχολών μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες! Οι γεμάτες φαντασία και μεράκι αμφιέσεις μαγνήτισαν τα βλέμματα στον διαγωνισμό καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης και... φυσικά... αναδείξαμε το φωνητικό μας ταλέντο, εκτός από το χορευτικό, στον Καραόκε Διαγωνισμό!

Οι κριτές αποφάσισαν και έφτασε η στιγμή να μάθουμε τους Νικητές της Eurovision Karaoke Night!!!

Οι Νικητές του Διαγωνισμού Καλύτερης
Μίνι Χορογραφίας!!!

Την 1η θέση του βάθρου κατέκτησε η σχολή της Μεταμόρφωσης κερδίζοντας 300 πόντους! Οι πιο λαμπεροί Stars της Eurovision χάρισαν ένα μοναδικό show κατακτώντας τις καρδιές κριτών και θεατών!

Την 2η θέση κατέκτησε η σχολή του Ιλίου κερδίζοντας 200 πόντους!! Οι 6 ντίβες της γιουροβίζιον, ιδιαιτέρως αγαπητές στην Ελλάδα, δέχτηκαν να κάνουν πρόβες στην σχολή του Ιλίου και να μας παρουσιάσουν την χορευτική εξέλιξη αυτού του θεσμού. Το αποτέλεσμα μας μάγεψε!

Την 3η θέση κατέκτησε η σχολή των Αγίων Αναργύρων κερδίζοντας 100 πόντους!!! Διάσημα γκρουπ σε συνεργασία με την αγαπημένη μας ομάδα, έκαναν μια ακόμη φορά την εντυπωσιακή εμφάνιση τους και... το αποτέλεσμα ήταν άκρως θεαματικό!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Απόκριες χωρίς Αποκριάτικες φορεσιές και ενδυμασίες όμως... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις έδωσαν το παρόν και έκαναν την ψήφο των κριτών δύσκολή!! Ποιοι ήταν όμως οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν με την αποκριάτικη αμφίεση τους;;;

Ας μάθουμε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης!!

Στην 1η θέση ανέβηκε ο Ιωάννης, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 300 πόντους!

Την 2η θέση κατέκτησε ο Γιάννης, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 200 πόντους!!

Την 3η θέση κατέκτησε ο Κώστας, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Με την λαμπερή σας παρουσία μας εντυπωσιάσατε και μας χαρίσατε αξέχαστες στιγμές!!!

Πολλά Συγχαρητήρια!!!

Το φωνητικό μας ταλέντο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη βραδιά μας!!! Μια βραδιά αγαπημένη και... αφιερωμένη στο τραγούδι!!! Οι πιο μαγικές φωνές ερμήνευσαν τις πιο αγαπημένες επιτυχίες και όλες μας έκαναν να χορεύουμε στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!! Ποιες ήταν όμως οι φωνές που ξεχώρισαν;;;

Ας μάθουμε τα αποτελέσματα του
Karaoke Διαγωνισμού!!!

Στο 1ο σκαλοπάτι του βάθρου, ανέβηκε η Ελβίρα, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 300 πόντους!

Την 2η θέση κατέκτησε ο Κώστας, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 200 πόντους!!

Στην 3η θέση βρέθηκαν ο Λευτέρης και η Αναστασία, από τη σχολή του Ιλίου και... η Βίκυ και η Θεοδοσία, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Η διασκέδαση μας και... οι προετοιμασίες μας για την πιο εκρηκτική βραδιά του Fun Carnival Dancing 2019, συνεχίζονται δυναμικά!!! Η αυλαία των αποκριών, πέφτει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο... Οι Θεοί του Ολύμπου παίρνουν πνοή και κάνουν την εμφάνιση τους σε μια βραδιά, όπου όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι την τελευταία στιγμή!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα μας κόψει την ανάσα και... να μάθουμε... τους Μεγάλους Νικητές που θα κερδίσουν μεγάλα Χορευτικά Δώρα των σχολών μας καθώς και την σχολή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και θα σηκώσει το κύπελλο του Fun Carnival Dancing 2019!!!

Ραντεβού την Παρασκευή, 08 Μαρτίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου!!!
Η EPIC Champions' Night... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


Δείτε Επίσης:

Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για την Samba...
Τον χορό του Καρναβαλιού!!!
Μάθετε περισσότερα για το έθιμο
της Αποκριάς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου