Google+

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο χορός και η διασκέδαση μας συνεχίζονται στο... Candy Shop Party!!!


Το Fun Carnival Dancing 2019 μπορεί να έφτασε στο τέλος του μα... η διασκέδαση μας συνεχίζεται δυναμικά στην πιο... "Γλυκιά" βραδιά που έγινε ποτέ!!!!

Welcome to the...
Candy Shop!!!

Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να μας χαρίζουν τις πιο όμορφες στιγμές! Πόσο μάλλον, όταν αυτά, συνοδεύονται από τις πιο γλυκές γεύσεις και την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!!!

Ο ιδανικός συνδυασμός που φτάνει τη διασκέδαση μας στα ύψη!
Απολαυστικές γεύσεις που κάνουν τον ουρανίσκο μας να παραμιλά, οι δημοφιλέστεροι χοροί του κόσμου και οι πιο νέες, αγαπημένες επιτυχίες δίνουν το παρόν και είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις χορευτικές μας φιγούρες!!!

Κάθε βραδιά αποτελεί και μια μοναδική έκπληξη!
Κάθε Παρασκευή και μια μοναδική εμπειρία για να φτάσουμε ακόμα πιο εύκολα τον χορευτικό μας στόχο!!! Τα αγαπημένα μας πάρτυ αποτελούν την πιο απλή μορφή Επίσημης Χορευτικής Εκδήλωσης και... φυσικά... τον πιο εύκολο τρόπο για να αφομοιώσουμε την χορευτική μας ύλη! Για κάθε μια ώρα Ιδιωτικού Μαθήματος Χορού και για κάθε μια ώρα Ομαδικού Μαθήματος Χορού, χρειάζονται τρεις ώρες για να μπορέσει το σώμα να αφομοιώσει την ύλη την οποία έχει διδαχθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας! Και... ποιος ο καλύτερος τρόπος από το να το κάνουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους πιο αγαπημένους ρυθμούς!!!

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά έρχεται και υπόσχεται να μας συνεπάρει!!!



Ραντεβού την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 21:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσης
και η διασκέδαση μας ξεκινά στο...
Candy Shop!!!



Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και Καλές Τέχνες!
Μάθετε πόσο σημαντικό ρόλο
παίζει ο χορός στην ζωή μας!!!
Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου