Google+

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Eurovision Karaoke Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Χορός, τραγούδι και διασκέδαση πάνε μαζί και στην Karaoke βραδιά μας, φέραμε την Eurovision στις σχολές μας!!! Όλοι μαζί τραγουδήσαμε και χορέψαμε στον ρυθμό των πιο αγαπημένων επιτυχιών και απολαύσαμε τις πιο γνωστές διεθνής παρουσίες του ευρωπαϊκού πενταγράμμου σε μια αποκλειστική LIVE εμφάνιση!!!

Οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας κατέπληξαν κριτές και θεατές με την λαμπερή τους παρουσία παρασύροντας μας στους πιο ξέφρενους ρυθμούς! Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Μεταμόρφωσης, ο Rybak, ο Ρακιτζής, η Sertab και ο Σάκης με το χορευτικό του, βρέθηκαν κοντά μας, για μια μόνο εμφάνιση, και μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα!!

Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά
την καταπληκτική τους ερμηνεία!!!

Η Έφη, η Φανή, η Θεοδοσία, η Βίκυ, ο Ιωάννης, ο Τάσος και ο Γιάννης μας μάγεψαν με την θεαματική τους χορογραφία, κατέκτησαν τα βλέμματα κριτών και θεατών και οδήγησαν την σχολή τους στην 1η θέση του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας, κερδίζοντας 300 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ...
Οι χορευτικοί διαγωνισμοί και... η διασκέδαση μας, συνεχίζονται δυναμικά και οι προετοιμασίες μας για την πιο θεαματική βραδιά του Fun Carnival Dancing 2019 έχουν ήδη ολοκληρωθεί! Η τελευταία βραδιά των αποκριάτικων πάρτυ έρχεται και υπόσχεται να ρίξει την αυλαία της πιο μεγάλης γιορτής με τον πιο θεαματικό τρόπο!!!

Μια επική βραδιά, όπου οι Θεοί του Ολύμπου θα δώσουν την δική τους, χορευτική, μάχη παρασύροντας μας στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!!! Άραγε, τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η ομάδα της Μεταμόρφωσης για την μεγάλη μας βραδιά;;; Θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερης Χορογραφίας;;;

Άραγε... πώς θα διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα;;;
Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και θα κερδίσουν τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα των σχολών μας;;;
Ποια θα είναι η σχολή που θα αναδειχθεί Νικήτρια και θα σηκώσει το κύπελλο του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019;;;

Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή!!!

Η Παρασκευή, 08 Μαρτίου πλησιάζει, κι εμείς... δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου στην πιο εκρηκτική βραδιά της χρονιάς!!!

Η EPIC Champions' Night ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε τι μας διδάσκει ο χορός;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου