Google+

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Η πιο επιβλητική Χορευτική Εκδήλωση της χρονιάς έρχεται... Περιμένουμε με ανυπομονησία το Tropical Night 2019!!!


Η πιο επιβλητική Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση της χρονιάς έρχεται και... όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος μας υποδέχεται γεμάτη αίγλη, λάμψη και ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!

Στην καλοκαιρινή μας Εκδρομή γιορτάσαμε τον ερχομό του καλοκαιριού απολαμβάνοντας την βόλτα μας στα στενά σοκάκια του Ναυπλίου μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Τώρα, περιμένουμε με ανυπομονησία για την Παρασκευή 05 Ιουλίου και την πιο εντυπωσιακή βραδιά της χορευτικής μας χρονιάς!!!

Το Tropical Night 2019!!!!

Η επιβλητική Χορευτική Δεξίωση των σχολών μας σημαίνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την λήξη των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας και... αυτή τη φορά, μας περιμένουν πολλές, πολλές εκπλήξεις!!! Προς το τέλος του καλοκαιριού, κάθε μαθητής των σχολών μας ολοκληρώνει τον χορευτικό του στόχο και φτάνει στο απόγειο της χορευτικής του πορείας! Στην Επίσημη Δεξίωση των σχολών μας, η επιτυχία ολοκληρώνεται και επιβεβαιώνεται μέσα από τις Απονομές Βραβείων όπου οι σχολές μας βραβεύουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την ολοκλήρωση των χορευτικών του στόχων!!!

Tropical Night! Ένα εντυπωσιακό Χορευτικό Gala...
... που μας επιφυλάσσει ένα μοναδικό θέαμα! Χορογραφίες Ιδιωτικές, Ομαδικές, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν κοινό και θεατές χαρίζοντας μας μια αξέχαστη βραδιά!!! Μέσα από τις Ιδιωτικές Χορογραφίες, κάθε μαθητής εξειδικεύεται στον χορό της επιλογής του φτάνοντας στα ύψη την τεχνική του κατάρτιση!

Στις Ομαδικές Χορογραφίες, στις οποίες συμμετέχουν τρία ή και περισσότερα άτομα, οι αγαπημένοι μας μαθητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεργάζονται κατά τη διάρκεια της χορευτικής τους ερμηνείας χαρίζοντας μας ένα μοναδικό θέαμα! Η θεατρικότητα και οι πιο περίτεχνες φιγούρες δίνουν το παρόν και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!!!

Φυσικά, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το καρνέ της πιο θεαματικής βραδιάς της χρονιάς! Με τις επαγγελματικές τους χορογραφίες, τα λαμπερά τους κοστούμια, το αψεγάδιαστο στυλ και την αρμονία των κινήσεων τους, υπόσχονται πως θα μας ταξιδέψουν στα μαγικά μονοπάτια του χορού!!!

Tropical Night σημαίνει Διαγωνισμός Χορού και ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 φτάνει την αγωνία μας στα ύψη!
Η πίστα γεμίζει με τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις πιο θεαματικές ερμηνείες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού! Οι δημοφιλέστεροι χοροί του κόσμου δίνουν το παρόν και φτάνουν τον Χορευτικό Διαγωνισμό των σχολών μας στα ύψη!

Οι Διαγωνιστικές Κατηγορίες!

Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει
και τα ζευγάρια μας είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τα πλούσια Δώρα των σχολών μας και... φυσικά... να χαρίσουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν! Ποιοι είναι όμως οι χοροί που θα απολαύσουμε τους χορευτές μας;;;

One Dance - Tango!
Ο "χορός του πάθους και της φωτιάς" κάνει αισθητή την παρουσία του υπόσχεται πως θα μας ταξιδέψει στα στενά σοκάκια της Αργεντινής και του Μπουένος Άιρες! Με τις απότομες, κοφτές και ασύμμετρες φιγούρες του και την μελωδία του μπαντονεόν να ηχεί στη μαγική μας βραδιά, αδημονούμε να απολαύσουμε τις πιο θεαματικές παρουσίες που θα μας κόψουν την ανάσα!

One Dance - Mambo!
Ο "χορός των επιδείξεων" δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλοκαιρινή μας βραδιά και οι χορευτές μας είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν σε ξέφρενους ρυθμούς μέσα από τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες!!! Με καταγωγή από την Κούβα και τον γρήγορο ρυθμικό ρυθμό κάθε φορά δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει στο πέρασμα του!

Ομαδική Χορογραφία - Show Latin Mix!
Οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας προετοιμάζονται για να μας καθηλώσουν με την λαμπερή τους παρουσία! Μια χορευτική μάχη που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους και θα κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Η Διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ... Περισσότεροι χοροί, περισσότερη διασκέδαση και οι...

Έξτρα Σόλο Διαγωνιστικές Κατηγορίες
παίρνουν τα ηνία!!!

One Dance - Bronze American Syllabus - Rumba!
Ο "χορός της αγάπης και του έρωτα" έρχεται και τα ζευγάρια μας είναι έτοιμα να μας χαρίσουν ένα μοναδικό ταξίδι! Σε αυτή την κατηγορία, οι χορευτές μας διαγωνίζονται σε μια χορογραφία βηματολογίου, τελειοποιώντας έτσι την τεχνική και το στυλ τους, σύμφωνα με τους κανόνες που εμπεριέχονται στο American Style! 

Solo Greek - Ζεϊμπέκικο!
Ο "χορός της ψυχής και των στεναγμών" έρχεται και οι χορευτές μας είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν κριτές και θεατές στο πέρασμα τους! Το Ζεϊμπέκικο κατάγεται από την φυλή των "Ζεϊμπέκων" της Μικράς της Ασίας και θεωρείται κατ' εξοχήν πολεμικός, αντρικός χορός!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τις δυναμικές χορογραφίες των μαθητών μας!!!

Solo Oriental!
Από τα βάθη της Ανατολής, ο "χορός της θηλυκότητας" έρχεται για να μας σαγηνεύσει με την μελωδικότητα και την αρμονία των κινήσεων του. Περιλαμβάνει έντονα λικνίσματα γοφών και μέσης και κάθε φορά, μας ταξιδεύει σε μέρη μαγικά!!!

Solo Baby - Freestyle!
Οι λιλιπούτειοι χορευτές μας είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν με τις θεαματικές τους φιγούρες! Γρήγοροι, μοντέρνοι ρυθμοί, λαμπερές παρουσίες και οι μικροί μας φίλοι υπόσχονται πως θα εντυπωσιάσουν άπαντες στο πέρασμα τους!

Από την λαμπερή μας βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα για τους Νικητές των Διαγωνιστικών μας Κατηγοριών! Άραγε, τι εκπλήξεις περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές του Χορευτικού μας Gala;; Θα το μάθουμε σύντομα...

Φυσικά, όλοι μαζί, μαθητές, φίλοι και δάσκαλοι, χορεύουμε και διασκεδάζουμε στο πιο μεγάλο Χορευτικό Πάρτυ της χρονιάς!! Λάτιν, Ευρωπαϊκοί, Κουβανέζικοι, Παραδοσιακοί, Λαϊκοί... Όλοι οι χοροί παρόντες για να διασκεδάσουμε άνευ ορίων στην πιο θεαματική βραδιά του καλοκαιριού!!!

Η Παρασκευή 05 Ιουλίου πλησιάζει και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα! Το Tropical Night 2019 και ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχονται και ρίχνουν την αυλαία της επιτυχημένης χορευτικής μας χρονιάς με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην πιο θεαματική βραδιά της χρονιάς!
Ένα μοναδικό υπερθέαμα γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές μας περιμένει!

Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε έναν Διαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου