Google+

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Tropical Night 2018 - Salsa! Η χορογραφία που μας ξεσήκωσε με τον ρυθμό και το νάζι της!


Η καλοκαιρινή Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση των σχολών μας έρχεται και μας επιφυλάσσει πολλές, πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!! Μια βραδιά που... στις αρχές του καλοκαιριού μας υποδέχεται με ένα μοναδικό υπερθέαμα για να ρίξουμε την αυλαία της επιτυχημένης χορευτικής μας χρονιάς με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Οι αγαπημένοι μας μαθητές δεν σταματούν να μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες που με τόση αγάπη ετοιμάζουν για εμάς! Έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε μια από αυτές και να πάρουμε μια μικρή γεύση από την μαγική μας βραδιά!

Η Ευσταθία και ο Ανδρέας μας ξεσήκωσαν με τον γρήγορο και εντυπωσιακό ρυθμό τους και μας χάρισαν ένα μοναδικό ταξίδι στην εξωτική Κούβα!


Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά στην καταπληκτική Salsa που μας χάρισαν!!!

Μια γρήγορη και εντυπωσιακή χορογραφία που με το μπρίο, το κέφι και το νάζι των χορευτών μας κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους!

Θερμά Συγχαρητήρια!

Ακόμα περισσότερες θεαματικές στιγμές είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε στο Tropical Night 2019! Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε τις καταπληκτικές χορευτικές παρουσιάσεις των αγαπημένων μας μαθητών στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου!

Οι εκπλήξεις μας όμως ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ!
Σημείο κατατεθέν της θεαματικής μας βραδιάς αποτελεί ο Χορευτικός Διαγωνισμός που κάθε χρονιά κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά στο πέρασμα του! Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 είναι προ των πυλών και... τα χορευτικά ζευγάρια, αλλά και οι ομάδες των σχολών μας, προπονούνται καθημερινά για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο βάθρο των Νικητών, να διεκδικήσουν τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα των σχολών μας και... φυσικά... να χαρίσουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν!

Άραγε...
Ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα κερδίσει τα βλέμματα κριτών και θεατών και θα ανέβει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου;;;

Ποια θα είναι η ομάδα που με την λαμπερή της παρουσία θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους;;;

Και... φυσικά... Ποια θα είναι η σχολή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, θα σηκώσει το κύπελλο της Νίκης και θα αναδειχθεί Νικήτρια του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;


Το Tropical Night 2019 και ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 πλησιάζουν και καθώς οι μέρες περνούν, η αγωνία μας φτάνει στο αποκορύφωμα της!!!

Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 05 Ιουλίου για να απολαύσουμε μαζί ένα μοναδικό υπερθέαμα  και να διασκεδάσουμε άνευ ορίων στην πιο επιβλητική βραδιά της χρονιάς!!!

Μην λείψει κανείς!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερα στιγμιότυπα
από τις Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Απολαύστε ένα ερωτικό Tango
από την Επίσημη Εκδήλωση μας,
Tropical Night 2018!
Μάθετε κι εσείς...
7 χρήσιμα TIPS που θα σας
βοηθήσουν επί σκηνής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου