Google+

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Tropical Night - Τελικός Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018-2019 - Τα Δώρα της Μεγάλης μας Βραδιάς!


Η πιο επιβλητική Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση της χρονιάς έρχεται και υπόσχεται πως θα μας χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις! Οι προετοιμασίες μας για την Tropical Night 2019 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή 05 Ιουλίου για να απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα...

Χορογραφίες ιδιωτικές και ομαδικές, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές είναι έτοιμες να μας κόψουν την ανάσα και να μας παρασύρουν με τον έντονο και ξεσηκωτικό ρυθμό τους! Κάθε ερμηνεία είναι ξεχωριστή. Κάθε παρουσίαση κρύβει και μια μοναδική αφήγηση που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!

Φυσικά, κύριο συστατικό της επιτυχίας στην μεγάλη μας βραδιά, ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019! Τα ζευγάρια και οι ομάδες των σχολών μας είναι έτοιμα να δώσουν μια χορευτική μάχη σώμα με σώμα για την ανάδειξη του καλύτερου!

Άραγε, ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα κατακτήσουν τις καρδιές κριτών και θεατών και θα ανέβουν στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου, χαρίζοντας τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν;; Ποια θα είναι η ομάδα που θα μας ξεσηκώσει με την Show εμφάνιση της και θα ανέβει στην πρώτη θέση;

Μια άκρως εντυπωσιακή βραδιά μας περιμένει...

Ποια είναι όμως τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα που περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές της βραδιάς;;;

Διαγωνιστικές Κατηγορίες: One Dance!
Οι Νικητές της 3ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Ομαδική Χορογραφία για το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2019 - 2020!

Οι Νικητές της 2ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια Έξτρα Σόλο Κατηγορία του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2019 - 2020!!

Οι Νικητές της 1ης θέσης κερδίζουν ένα Καλοκαιρινό Ταξίδι σε δίκλινο Standard δωμάτιο με πρωινό, στην μαγική Πάρο!

Διαγωνιστική Κατηγορία: Show Latin Mix!
Η χορευτική ομάδα που θα κατακτήσει την 3η θέση κερδίζει την συμμετοχή της σε μια Ομαδική Χορογραφία Fun - Play - Dance για την Βραδιά Προσκεκλημένων που διοργανώνουν οι σχολές μας!

Η χορευτική ομάδα που θα κατακτήσει την 2η θέση κερδίζει την συμμετοχή της σε μια Ομαδική Χορογραφία για την Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση των σχολών μας, Trophy Ball 2020!!

Η νικήτρια ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση κερδίζει την συμμετοχή της σε μια Ιδιωτική Χορογραφία για την Βραδιά Προσκεκλημένων!!!

Φυσικά, από την θεαματική βραδιά μας Νικητές είμαστε όλοι!!!
Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πλούσια Δώρα των σχολών μας για τους καλεσμένους μας!!!

Το Tropical Night 2019 και ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2019 - 2020 έρχονται και υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού!!!

Την Παρασκευή, 05 Ιουλίου, σας προσκαλούμε να βιώσουμε μαζί την μαγεία της καλοκαιρινής Επίσημης Χορευτικής Δεξίωσης των σχολών μας και να διασκεδάσουμε άνευ ορίων στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου!!!


Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Χορός σημαίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου