Google+

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Το κουδούνι χτυπά και η διασκέδαση ξεκινά!!!

Η νέα σχολική μας χρονιά ξεκίνησε δυναμικά! Ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά στη ζωή μας φέρνοντας κοντά μας περισσότερες στιγμές γέλιων, χαράς, χορού και ατελείωτης διασκέδασης!

Η φετινή μας χορευτική χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!!!
Ας πάρουμε μια μικρή γεύση με ένα μικρό...

Blast from the Past!

Το 2018 - 2019 μας άφησε με τις ομορφότερες χορευτικές αναμνήσεις!!! Την αρχή της διασκέδασης μας έκαναν τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ όπου... μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα χορέψαμε και διασκεδάσαμε μέχρι τελικής πτώσης! Νέοι ρυθμοί, χαμόγελα, διάθεση στα ύψη και τα βράδια της Παρασκευής μας μάς χάριζαν κάθε φορά τις πιο όμορφες στιγμές!!!

Την σκυτάλη της διασκέδασης μας και την δυναμική έναρξη των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας έκανε ο θεαματικός μαθητικός Διαγωνισμός Χορού! Οι χορευτές και ομάδες των σχολών μας συναγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η χορευτική μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά! Το Πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 έκανε αισθητή την παρουσία του και μας χάρισε ένα μοναδικό υπερθέαμα!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν... Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί των σχολών μας ξεκίνησαν κι εμείς περάσαμε τις πιο όμορφες γιορτινές στιγμές, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Στολίζοντας, χορεύοντας και... διασκεδάζοντας άνευ ορίων με τους πιο Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς! Με την έλευση του νέου έτους, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, παρακολουθήσαμε τις πιο θεαματικές χορογραφίες που μας χάρισαν οι αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι και... απολαύσαμε το μεγαλείο του χορού στον χώρο που του αρμόζει... Στο Trophy Ball 2019!!!

Η διασκέδαση μας συνεχίστηκε δυναμικά... και... τον Φεβρουάριο κλείσαμε τα βιβλία και διασκεδάσαμε σε ξέφρενους ρυθμούς στον ρυθμό των Αποκριών... Το Fun Carnival Dancing 2019 έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, καθ'όλη τη διάρκεια του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019, μέσα από τους πιο διασκεδαστικούς αποκριάτικους διαγωνισμούς και... φυσικά... μέσα από τους πιο ξέφρενους ρυθμούς και την συντροφιά της μεγάλης μας παρέας!!!

Μύρισε καλοκαιράκι... Έτσι κι εμείς, αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω την ρουτίνα και την καθημερινότητα και φύγαμε για την Καλοκαιρινή μας Εκπαιδευτική Εκδρομή!!! Το Ναύπλιο, με το επιβλητικό Μπούρτζι και τα πλακόστρωτα στενάκια του μας υποδέχθηκε με την πιο ανεβασμένη διάθεση του για να γιορτάσουμε μαζί την αρχή του Καλοκαιριού...Πώς;;; Φυσικά, χορεύοντας και διασκεδάζοντας μαζί με την συντροφιά της μεγάλης μας παρέας!!!

Την αυλαία των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας έριξε η εκρηκτική βραδιά... Το Tropical Night 2019, με τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019, έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά χαρίζοντας μας ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!


Τι μας περιμένει άραγε στην νέα Χορευτική μας Χρονιά;;;


Η αρχή της διασκέδασης μας γίνεται με το πρώτο πάρτυ των Εκπαιδευτικών Συγκεντρώσεων των σχολών μας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου... Το Welcome Back Cocktail Party έρχεται και υπόσχεται να κάνει την πιο δυνατή εκκίνηση του χορού και της διασκέδασης μας!! Πού;; Φυσικά στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου!!!



Η νέα χορευτική μας χρονιά μαίνεται να συνεπάρει μικρούς αλλά και μεγάλους!!!

Εσείς... το μόνο που έχετε να κάνετε είναι...
να επικοινωνήσετε άμεσα με την γραμματεία της αγαπημένης σας σχολής και να βάλετε κι εσείς τον χορό στη ζωή σας!!!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα...
Καλή σχολική και χορευτική χρονιά και...
Καλή Πρόοδο!!!


Δείτε επίσης:

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε πως ο χορός βοηθάει στο να
φαινόμαστε πιο κομψοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου