Google+

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Μια νέα χορευτική χρονιά ΞΕΚΙΝΑ!!!


Επιστρέψαμε δυναμικά!!!

Οι Σχολές Χορού Apollon καλωσορίζουν τη νέα χορευτική χρονιά ανανεωμένες και με αστείρευτο κέφι! Ξαναφοράμε τα χορευτικά μας παπούτσια και υποδεχόμαστε τη χορευτική σεζόν 2019-2020 με το γνωστό μας μεράκι, με νέες εκπλήξεις και φυσικά πάθος για χορό!

Η σχολική χρονιά 2018-2019 έκλεισε δυναμικά με τον πιο όμορφο τρόπο, στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση Tropical Night όπου απολαύσαμε εντυπωσιακές χορογραφίες και ανεπανάληπτα show που ετοίμασαν οι συμμαθητές μας, οι καθηγητές και η ομάδα της κάθε σχολής, ενώ ολοκληρώθηκε το Απολλώνιο πρωτάθλημα αναδεικνύοντας τη νικήτρια σχολή της Μεταμόρφωσης! Μετά από το καλοκαιρινό μας διάλειμμα λοιπόν, επιστρέφουμε ανανεωμένοι για μια νέα, γεμάτη και δημιουργική χρονιά!

Ένα νέα χορευτικό έτος με φρέσκες χορογραφίες, παλιές αγαπημένες εκδηλώσεις και νέες πρωτότυπες εκπλήξεις! Επιστρέφουμε με τις γνώριμες, αγαπημένες χορευτικές βραδιές, τους καθιερωμένους διαγωνισμούς, αλλά υποδεχόμαστε και νέους χορευτικούς προορισμούς, ανακαλύπτουμε καινούρια χορευτικά μονοπάτια και δίνουμε τον παλμό για μια εκπληκτική νέα χρονιά! Βάζουμε το προσωπικό μας στυλ, το κέφι και το μεράκι μας για να ανακαλύψουμε τον καλύτερο μας εαυτό και, μαζί με την ομάδα μας, ετοιμαζόμαστε για την πιο δημιουργική χρονιά, για να κατακτήσουμε μαζί την κορυφή!

Τι ακριβώς μας επιφυλάσσει όμως η νέα αυτή χορευτική χρονιά;

Από τη νέα χορευτική σεζόν δε γίνεται να λείπουν οι πολυαγαπημένες χορευτικές εκδηλώσεις! Εκδρομές σε υπέροχες τοποθεσίες, λαμπερές χορευτικές βραδιές, διαγωνισμοί χορού για όλους τους μαθητές, εκθαμβωτικές χορογραφίες, γιορτινές βραδιές για τους μαθητές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Τα αγαπημένα μας θεματικά party ξεκινούν για να κάνουν τις Παρασκευές μας χορευτικές! Κάθε εβδομάδα επιφυλάσσει και μια έκπληξη!

Η Χειμερινή Εκδρομή μας έφτασε και μαζί θα ανακαλύψουμε νέους προορισμούς… Για να τους κατακτήσουμε με το κέφι και το χορευτικό μας ταλέντο!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2019 - 2020 έρχεται και φέτος να μας καταπλήξει με χορευτικές κατηγορίες για όλα τα γούστα! Όλες οι διαγωνιστικές κατηγορίες επιστρέφουν και οι συμμετέχοντες θα καταπλήξουν όπως κάθε φορά! Ομαδικές χορογραφίες, Syllabus, One Dance, One Dance Professional, Solo Oriental, Solo Greek: Ζεϊμπέκικο και φυσικά Solo Baby! Εσείς σε ποιες θα συμμετέχετε;

Το Christmas Guest Party, η πιο ζεστή βραδιά της χρονιάς, μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το 2019 μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε υπέροχες χορογραφίες, το λατρεμένο χριστουγεννιάτικο κρασί που αγαπήσαμε, και φυσικά να διεκδικήσουμε αμέτρητα χορευτικά δώρα!!!

Η επιβλητική εορταστική εκδήλωση Trophy Ball με το ζεστό εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων μας καλεί να θαυμάσουμε τις χορογραφίες των συμμαθητών μας και να τους συγχαρούμε θερμά για τη μαθητική και χορευτική τους πρόοδο - όπως θα κάνουν και οι ίδιοι για εμάς! Φυσικά, θα συνοδεύεται από το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και αμέτρητα χορευτικά και μη δώρα για όλους τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους τους! Ελάτε να κάνουμε… χορευτικό ποδαρικό στο 2020!

Οι Απόκριες έχουν όπως κάθε χρόνο την τιμητική τους με τα πιο διασκεδαστικά πάρτυ του Fun Carnival Dancing με νέα εντυπωσιακά θέματα! Το δεύτερο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο τα πιο ευφάνταστα αποκριάτικα θέματα! Εκπροσωπούμε τη σχολή μας με την ομάδα μας και ετοιμάζουμε τα πιο φαντασμαγορικά κοστούμια για να κερδίσουμε τις… εντυπώσεις αλλά και το διαγωνισμό καλύτερης στολής, αλλά ετοιμάζουμε και τα πιο αστεία σκετς και τις πιο ψυχαγωγικές χορογραφίες για να φέρουμε τη νίκη του Fun Carnival Dancing για τη σχολή μας και να τη φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στο κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος! Και φυσικά, φέρνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να ψηφίσουν το νικητή της κάθε βραδιάς αλλά και να διεκδικήσουμε μαζί τη νίκη στους αποκριάτικους διαγωνισμούς!!!

Και βέβαια η καλοκαιρινή εκδήλωση Tropical Night είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε άλλη μια όμορφη χορευτική σχολική χρονιά…! Η καλοκαιρινή μας εκδήλωση ολοκληρώνει και το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού με το τρίτο χορευτικό του διαγωνιστικό μέρος, που θα αναδείξει και το φετινό νικητή! Ποια σχολή θα σηκώσει το κύπελλο;;; Και φυσικά, μαθητές και καθηγητές θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους και θα μας καταπλήξουν όπως κάθε χρόνο, και θα επιβραβεύσουμε όλοι μαζί την πρόοδο τους με το πιο θερμό μας χειροκρότημα! Από τη βραδιά δε λείπουν ασφαλώς τα δώρα για όλους! Μη λείψει κανείς!!!


Είστε έτοιμοι;;;


Οι Σχολές Χορού Apollon σας περιμένουν να δώσετε τη δική σας πινελιά και να κάνουμε τη νέα σχολική χρονιά την καλύτερη μέχρι τώρα!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου