Google+

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Rumba! Tropical Night


Η βραδιά που άφησε καλεσμένους και συμμετέχοντες με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτελεί ένα γεγονός, που θέλουμε να μοιραστούμε ξανά μαζί με όλους εσάς!!!

Το Tropical Night 2012, μας χάρισε υπέροχες χορευτικές στιγμές και εικόνες, μέσα από τις πιο ανατρεπτικές χορογραφίες, που παρακολουθήσαμε από μαθητές και δασκάλους!!!! Μία από αυτές είναι και η μοναδική ερμηνεία του χορού της αγάπης, που πρόκειται να δούμε!!!

Πάμε να απολαύσουμε μία εκπληκτική Rumba!!!

Ο Γιώργος και η δασκάλα του, Ανθή, ξεσήκωσαν το κοινό, μέσα από τις αισθησιακές κινήσεις της χορογραφίας τους!!!

Ο ρυθμός τους μας έκανε να “ροκάρουμε”, αφού μας θύμισε τους θρυλικούς Scorpions και ένα αγαπημένο και διαχρονικό μουσικό κομμάτι, που δεν είναι άλλο, από το Still loving you! Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν το 1984, στο άλμπουμ “Love at Firt Sting”, μαζί με το εξίσου θρυλικό, Rock you like a hurricane. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του, επανακυκλοφόρησε σαν single, το 1989, διατηρώντας την ίδια δημοτικότητα παγκοσμίως!!! Από τότε, συνεχίζει να βρίσκεται με την ίδια διάθεση, στις καρδιές και στα ακούσματα όλων, αλλά και να κερδίζει έδαφος και αγάπη, από τους νεότερους ακροατές του!!!



Οι Scorpions είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα σήμερα και κατάγονται από την Γερμανία. Η ιστορία τους ξεκίνησε στα μέσα του 1960, αλλά κατάφεραν να γίνουν γνωστοί την δεκαετία του 1980, μέσα από την μεγάλη επιτυχία, πρώτα του Noone like you και έπειτα, του Rock you like a hurricane και του Still loving you. Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο και παραμένουν ενεργοί μέχρι και σήμερα! Τα κομμάτια τους έχουν διεκδικήσει, και κατακτήσει, θέσεις σε top λίστες των καλύτερων Ροκ κομματιών.

Οι καρδιές των χορευτών, φαίνεται να αγγίζονται κάθε φορά που ακούν ένα από τα μουσικά τους κομμάτια, αφού βλέπουμε πως κάποιο αυτά συνοδεύει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μία χορογραφία Cha cha, Rumba και πολλά συνδυαστικά Shows! Στην χορογραφία που απολαύσαμε, οι κινήσεις ακολουθούσαν το συναίσθημα της μουσικής, μέσα από τον αισθησιασμό και την συνεχόμενη ροή κινήσεων που απαιτεί και ο ίδιος ο χορός!!! Το αποτέλεσμα, ήταν μοναδικό και το κοινό εντυπωσιάστηκε τόσο, που ξεσηκώθηκε για χορό με την πρώτη ευκαιρία!!!



Συγχαρητήρια Γιώργο, για την όμορφη παρουσίαση!!!

Εμείς, παραμένουμε πιστοί στις παραδόσεις μας και προετοιμαζόμαστε για την χειμερινή μας επίσημη εκδήλωση, Trophy Ball! Περιμένουμε ανυπόμονα να παρακολουθήσουμε τις εκπληκτικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων, που είμαστε σίγουροι, πως θα κάνουν την κάθε σχολή χορού Apollon, περήφανη για μία ακόμη φορά!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα...
για την δύναμη του χορού!
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;
Διαβάστε το άρθρο...
Μάθετε περισσότερα για τις διδαχές του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου