Google+

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Trophy Ball 2017 - Πρόβες Generale!!!


Η μεγάλη μας βραδιά έχει σχεδόν φτάσει!
Το Trophy Ball 2017 είναι πλέον πολύ κοντά και είμαστε ένα βήμα πριν από την πιο λαμπερή Δεξίωση των σχολών μας!!! 

Πριν από κάθε μεγάλη πρεμιέρα, έρχεται η στιγμή της τελευταίας πρόβας...
Μια βραδιά όπου μαθητές και δάσκαλοι παρουσιάζουν τις καταπληκτικές χορογραφίες τους βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στην χορευτική τους εμφάνιση...
Μέσα από την τελική πρόβα δίνεται η ευκαιρία στους νέους χορευτές μας, που χορεύουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, να εξασκηθούν σύμφωνα με την ροή της μεγάλης βραδιάς, πάνω στην καινούρια χορευτική τους εμπειρία!!!

Πρόγραμμα τελικών προβών ανά σχολή!
  • Σχολή Αγίων Αναργύρων, Ιλίου, Πετρούπολης: Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 20:00 στη σχολή του Ιλίου!
  • Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου στις 20:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσης! 
Πρόβα Generale...Μια ξεχωριστή βραδιά και ένα μοναδικό χορευτικό μάθημα που αποτελεί μια χορευτική εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει!!!

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της;;;Η χορευτική εξάσκηση και ... η δοκιμή των χορευτικών ρούχων πάνω στην κίνηση αλλά και οι αλλαγές τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς, για την προετοιμασία της επόμενης χορευτικής εμφάνισης!

Μια τελευταία προετοιμασία λίγο πριν την Επίσημη Δεξίωση μας!!!
Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι δίνουν σε όλους τους χορευτές μας τις χρήσιμες συμβουλές τους, που αφορούν την χορευτική τους εμφάνιση, τον χρόνο προετοιμασίας και αλλαγής, και τα σημεία του χώρου στα οποία θα παρουσιαστούν οι καταπληκτικές χορευτικές ερμηνείες που με τόση αγάπη έχουν προετοιμαστεί για την μεγάλη μας βραδιά!!! Φυσικά, κατά τη διάρκεια της επίσημης Δεξίωσης μας είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες για οτιδήποτε χρειαστούν!!!

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την Μεγάλη μας Βραδιά!!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές μας κάνουν περήφανους και μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά με την αγάπη και την θέρμη που δείχνουν για την πιο όμορφη τέχνη!!! Μέσα από τις καταπληκτικές χορευτικές τους εμφανίσεις μας χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα και μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του χορού!!!


Το Trophy Ball 2017 έρχεται
και υπόσχεται να μας αφήσει με τις ομορφότερες αναμνήσεις!!!

 Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια της χορογραφίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου