Google+

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Trophy Ball 2017 - Mambo!!! Ο χορός των Επιδείξεων στην πιο λαμπερή Εκδήλωση!!!


Βραδιά Χορευτικών Επιδείξεων και Απονομής Βραβείων σημαίνει...
Trophy Ball!!!

Κάθε χρονιά, στην λαμπερή μας Χορευτική Δεξίωση καλωσορίζουμε τον νέο χορευτικό μας χρόνο, χορεύοντας, διασκεδάζοντας, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και κυρίως... απολαμβάνουμε ένα μεγάλο μοναδικό υπερθέαμα!

Οι καταπληκτικές χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει για την μεγάλη μας βραδιά οι αγαπημένοι μας μαθητές, και δάσκαλοι, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη βραδιά μας και φτάνουν τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη!!!

Στην χορογραφία που είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε, η Άλκηστις με τον δάσκαλο της Τρύφωνα μας ξεσήκωσαν με τον ρυθμό και την ζωντάνια τους στην καταπληκτική Mambo χορογραφία τους και μας χάρισαν ένα μοναδικό ταξίδι στην εξωτική Κούβα, με τις γρήγορες και παιχνιδιάρικες φιγούρες τους!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!!

Με την σκηνική τους παρουσία και τον χορό των Επιδείξεων στην πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου, μας εντυπωσίασαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα μας κερδίζοντας το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Το τραγούδι...
...που δίνει τον ρυθμό των χορευτών μας δεν είναι άλλο, από την αγαπημένη επιτυχία της Jennifer Lopez "Ain't it funny". Με έτος κυκλοφόρησης το 2001, η αγαπημένη μας χορευτική επιτυχία προοριζόταν να βγει ως soundtrack στην ταινία "The Wedding Planner". Τελικά, λόγω της μεγάλης του Λάτιν επιρροής, εξαιτίας της μεγάλης χρήσης των Timbales - κυλινδρικά ντραμς που συναντάμε στην λατινοαμερικάνη μουσική -   συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο άλμπουμ της και στο τρίτο κατά σειρά single. Η αγαπημένη μας επιτυχία παίζεται μέχρι και σήμερα και εξακολουθεί να μας παρασύρει στο άκουσμα της!!!

Οι προετοιμασίες μας για το Trophy Ball 2018 συνεχίζονται και...
... οι χορευτές μας είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα μέσα από τις Ιδιωτικές και Ομαδικές χορογραφίες τους! Φυσικά, ο χορός και η διασκέδαση για όλους δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά μας! Τα μουσικά διαλείμματα περιλαμβάνουν χορευτικά πάρτυ που... στον ρυθμό των αγαπημένων μας χορών, χορεύουμε και φτάνουμε την διασκέδαση μας στα ύψη! Όλοι οι χοροί παρόντες!!!!

Ο νέος χρόνος έρχεται και φέρνει μαζί του το άκρως θεαματικό Trophy Ball 2018!!!

Εσείς κλείσατε την θέση σας;;;

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!!!
Η πιο ξεχωριστή βραδιά του χρόνου μας περιμένει με ατελείωτη διασκέδαση και πολλές, πολλές εκπλήξεις!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Απολαύστε τα βίντεο από τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Μάθετε περισσότερα για τους Χορούς
που μπορείτε να μάθετε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου