Google+

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Tropical Night 2014 - Samba!


Το καλοκαίρι έρχεται και φέρνει μαζί του την πιο εξωτική γιορτή των σχολών χορού Apollon!!!

Η επίσημη εκδήλωση, Tropical Night, αποχαιρετά τη σχολική σεζόν με χορευτικές επιδείξεις, απονομές βραβείων, αλλά και χορευτικό διαγωνισμό!!!

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και προετοιμαζόμαστε για το Tropical Night 2016, πάμε να απολαύσουμε ξανά την Αλεξάνδρα, με την δασκάλα της, Αρετή, που έδωσαν μία εκπληκτική ερμηνεία στον χορό του κεφιού και της διασκέδασης, τη Samba!!!


Ας τις απολαύσουμε!!!

Η μοναδική χορογραφία, σε συνδυασμό με την λαμπερή τους παρουσία και το θερμό τραγούδι, αποτέλεσαν το πιο εκρηκτικό κοκτέιλ του καλοκαιριού!!!

Συγχαρητήρια!!!

Ο πιο όμορφος τρόπος να κλείσει μία σχολική χρονιά, ήταν να δώσουμε “Ραντεβού στην παραλία”!!! Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία αγαπημένη Pop τραγουδίστρια της νέας γενιάς!!! Η καριέρα της ξεκίνησε νωρίτερα από το 2007, όπου έγινε γνωστή! Από το 2007 έως και το 2009, υπήρξε μέλος του γυναικείου δυγκροτήματος Mystique. Το 2010 η σόλο καριέρα της ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία! Μέχρι και σήμερα, μετράει περίπου 25 CD Singles, με υψηλές θέσεις στα charts, αλλά και διακρίσεις!!! Έχει κερδίσει 8 βραβεία, έως το 2015, μεταξύ των οποίων και αυτό του Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη και καλύτερου χορευτικού!!!

Αρκετοί καλλιτέχνες, φαίνεται να εμπνέουν και να δίνουν παραδείγματα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές, αφού φαίνεται να συνδέουν άμεσα τις χορευτικές τους ικανότητες με τα τραγούδια τους!!!
Η μουσική είναι το μέσο που μας οδηγεί στην κίνηση και, κατά συνέπεια, στην έκφραση!!! Οι χορογραφίες των μαθητών μας, αποτελούν μία ιδιαίτερη και ευχάριστη ακολουθία ξεχωριστών μαθημάτων, όπου αναπτύσσουν και το προσωπικό τους χορευτικό στυλ! Ο χορογράφος συνδυάζει το χορευτικό επίπεδο με καινούριες κινήσεις και προσωπικά χαρακτηριστικά που ο μαθητής θα βελτιώσει. Σταδιακά, η συμμετοχή του, σε Διαγωνισμούς Χορού και Χορογραφίες Παρουσίασης, θα τον φέρουν πιο κοντά στον στόχο του, προσθέτοντας εμπειρία και χορευτική γνώση!!!


Πλέον, οι μαθητές μας, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία σειρά από εξειδικευμένα χορευτικά μαθήματα και να λάβουν μέρος σε κάθε μορφή εκδήλωσης, χωρίς να παίζει ρόλο το χορευτικό τους επίπεδο!!!
Μπορούν να δώσουν το παρόν σε μία από τις Επίσημες Δεξιώσεις μας, Trophy Ball και Tropical, παρουσιάζοντας μία χορογραφία Ιδιωτική και Ομαδική, ανάλογη με την διδαχθέα τους ύλη και να βραβευτούν για την ολοκλήρωση του χορευτικού τους επιπέδου!!!


Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού, είναι ο μεγάλος χορευτικός διαγωνισμός, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να βιώσουν την εμπειρία ενός Διαγωνισμού Χορού και να διακριθούν ανάμεσα σε χορευτικά ζευγάρια, ή ομάδες από όλες τις σχολές χορού Apollon!!!

Σε λίγες μέρες, το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2015 – 2016, έρχεται με το 3ο και τελευταίο μέρος του!!! Δάσκαλοι, μαθητές και φίλοι αναμένουν με χαρά την μεγάλη γιορτή που θα ορίσει και τη νικήτρια σχολή τους έτους!!! Οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν Ομαδικές και Ιδιωτικές χορογραφίες, που θα παρουσιάσουν στην καλοκαιρινή εκδήλωση Tropical Night και την καλοκαιρινή μας εκδρομή!!!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, κερδίζουν πλούσια χορευτικά δώρα από τις σχολές μας αλλά και από τους Μεγάλους Χορηγούς της βραδιάς, που είναι οι αγαπημένοι μας μαθητές!!!


Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα έφτασε και
μία Μεγάλη βραδιά μας περιμένει
την Παρασκευή 22 Απριλίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου