Google+

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Χορός και διασκέδαση με τον ρυθμό που δίνουν οι δικές σας μουσικές επιλογές! Παρασκευή σημαίνει... Beloved Songs Party!!!


Τα αγαπημένα μας χορευτικά πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και... αφού περάσαμε μαζί τις πιο όμορφες εορταστικές στιγμές κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων Στολισμών των σχολών μας, έφτασε η στιγμή να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε!!!

Τον ρυθμό στον χορό μας...
...δίνουν τα αγαπημένα μουσικά ακούσματα! Παλιές και καινούριες επιτυχίες, που εσείς επιλέξατε!!!! Οι μουσικές επιλογές που άφησαν εποχή και παρέσυραν τα πλήθη στο πέρασμα τους, έρχονται στην αγαπημένη μας βραδιά και... για μια ακόμη φορά... μας παρασύρουν με την μοναδική τους μελωδία!!

Η Παρασκευή, 08.12.17, έρχεται και φέρνει μαζί της το...
Beloved Songs Party!!!

Σκοπός μας;;;
Να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και, με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων, να εφαρμόσουμε πρακτικά όσα έχουμε διδαχθεί στα Ιδιωτικά και στα Ομαδικά μας μαθήματα! Μόνο που... αυτή τη φορά... ο πήχης της διασκέδασης μας φτάνει στα ύψη με τον ρυθμό των δικών σας μουσικών επιλογών!!!

Ποιος δεν έχει αγαπημένα τραγούδια που, κάθε φορά που τα ακούει, θέλει να χορέψει ξέφρενα στον ρυθμό τους;;; Έφτασε λοιπόν η στιγμή να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με μουσικές επιτυχίες που άφησαν εποχή και κυρίως... εσείς τις επιλέξατε!!!

Κάθε εβδομάδα και κάτι διαφορετικό!!!
Κάθε εβδομάδα και μια μοναδική έκπληξη που θα φτάσει την διασκέδαση μας στα ύψη και θα κάνει το αγαπημένο μας χόμπι ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή, 08.12.17, στις 21:00
στη σχολή της Μεταμόρφωσης και...
το Beloved Songs Party... ΞΕΚΙΝΑ!!!!!



Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου