Google+

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Το πιο εξωτικό πάρτυ έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης, χορού και διασκέδασης! Έτοιμοι για... Hawaiian Cocktail Party;;;


Ο Μάρτιος πλησιάζει στο τέλος του... Εμείς, αποφασίσαμε να κλείσουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης με μια άκρως απολαυστική βραδιά, που θα μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά!!!!
 

Η σχολή του Ιλίου μας υποδέχεται με την πιο ανάλαφρη, και άκρως χορευτική, διάθεση της για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων στο...

Hawaiian
Cocktail Party!!!

Δροσερές και άκρως απολαυστικές γεύσεις από τα αγαπημένα μας Cocktails ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, κι εμείς... φορώντας τα πιο χρωματιστά ρούχα μας και την απόλαυση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μας, διασκεδάζουμε άνευ ορίων με τους αγαπημένους και ξεσηκωτικούς ρυθμούς!!!!

Τα Cocktails...
Ο πρώτος σαφής ορισμός της λέξης "Cocktail" δόθηκε για πρώτη φορά στο Hudson της Νέας Υόρκης όπου σημειώθηκε πως είναι ένα τονωτικό αλκοολούχο υγρό που αποτελείται από νερό, κάθε είδους ζάχαρη και bitters. Σήμερα, ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσει οποιοδήποτε αλκοολούχο μείγμα που αποτελείται από περισσότερα από δύο συστατικά!!!
 
Hawaiian Mood: ON!!!!
Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με την διασκέδαση μας να χτυπά κόκκινο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά μας οι Λάτιν και οι Κουβανέζικοι Χοροί που κάθε φορά, παρασύρουν τους πάντες στο πέρασμα τους!!!!

Τα βράδια της Παρασκευής μας παίρνουν πνοή και φτάνουν την χορευτική εξάσκηση και, φυσικά, την διασκέδαση μας στα ύψη!!!!

Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει!!!
Ραντεβού την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 21:00,
για να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες και άκρως διασκεδαστικές στιγμές!!!!!

Μην λείψει κανείς!!!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου