Google+

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Παρασκευή σημαίνει... χορός, τραγούδι και Karaoke Party!!!!!

Ακόμη μια αγαπημένη βραδιά έρχεται, και υπόσχεται να μας κάνει να φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!! Η Παρασκευή έχει σχεδόν φτάσει και περιμένουμε με ανυπομονησία το...

Karaoke Party!!!!

Έφτασε η στιγμή όπου θα αναδείξουμε και το φωνητικό μας ταλέντο, εκτός από το χορευτικό!!!
Οι πιο ξεχωριστές επιτυχίες, παλιές και καινούριες, ξένες και ελληνικές, περιμένουν τον "ιδανικό" ερμηνευτή που θα τις απογειώσει και... φυσικά... θα μας κάνει να χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης στο άκουσμα τους!!! Η μελωδική και μαγική μας φωνή αναλαμβάνει επάξια τα σκύπτρα της διασκέδασης μας και... σε συνδυασμό με τους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Οι στίχοι ρέουν, η μουσική παίζει και... το αποτέλεσμα;;;
Θα ξαφνιάσει όλους τους παρευρισκόμενους!!!! Στο πέρασμα της, κάθε φορά, η αγαπημένη μας βραδιά μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές!!! Μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χορεύουμε και... τραγουδάμε δίνοντας τον δικό μας παλμό και την δική μας έννοια στην λέξη "διασκέδαση"!!!

Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και την Παρασκευή, 16 Μαρτίου, η σχολή του Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας περιμένει με την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε!!!

Το ραντεβού μας στις 21:00 και... η Διασκέδαση μας ΞΕΚΙΝΑ!!!!

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τις
Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου