Google+

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το Tropical Night 2018... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!


Οι πιο διασκεδαστικές Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις έφτασαν τη διασκέδαση
μας στα ύψη καθ'όλη τη διάρκεια της σχολικής μας χρονιάς, χαρίζοντας μας μοναδικές αναμνήσεις!!!!

Μετά από την Καλοκαιρινή μας Εκδρομή, όπου μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα απολαύσαμε την βόλτα μας και χορέψαμε με θέα το γαλάζιο του Κορινθιακού, έφτασε η στιγμή να υποδεχθούμε την καλοκαιρινή, άκρως θεαματική και επιβλητική Επίσημη Δεξίωση που έγινε ποτέ....

Το Tropical Night 2018!!!!!!

Ο χορευτικός θεσμός των σχολών μας έρχεται για να σημάνει δυνατά την λήξη της άκρως επιτυχημένης μας χρονιάς!!! Προς το τέλος του καλοκαιριού, κάθε μαθητής των σχολών φτάνει στο απόγειο της χορευτικής του πορείας! Κατά τη διάρκεια της πιο Επίσημης Δεξίωσης Χορού που έγινε ποτέ, λαμβάνουν χώρα οι Απονομές Βραβείων, όπου οι σχολές μας βραβεύουν τον κάθε μαθητή που ολοκλήρωσε με επιτυχία τον χορευτικό του στόχο!!!!! Η επιτυχία... επιβεβαιώνεται!!!!!

Ένα μοναδικό Χορευτικό Gala μας περιμένει!!! 
Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα μας μείνει αξέχαστο! Σε αυτή τη βραδιά, θα παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας μαθητές στις πιο εντυπωσιακές χορευτικές εμφανίσεις!!!! Μέσα από τις Ιδιωτικές Χορογραφίες, ο κάθε μαθητής εξειδικεύεται στον χορό της επιλογής του απογειώνοντας έτσι την τεχνική του κατάρτιση! 

Στις Ομαδικές Χορογραφίες, που περιλαμβάνουν από τρία ή και περισσότερα άτομα, οι χορευτές μας συνεργάζονται στην χορευτική τους εμφάνιση ενσωματώνοντας στα πλαίσια της ερμηνείας τους την θεατρικότητα και τις πιο περίτεχνες φιγούρες, παρουσιάζοντας μας ένα θέαμα που θα μας μείνει αξέχαστο!

Φυσικά, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι δίνουν και αυτοί το παρόν στην πιο επιβλητική βραδιά της χρονιάς, μαγεύοντας με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες!!! Η ακρίβεια κινήσεων, το αψεγάδιαστο στυλ, η αρμονία της χορευτικής σχέσης και... φυσικά... τα πιο λαμπερά χορευτικά κοστούμια, υπόσχονται πως θα μας παρασύρουν στον μαγικό κόσμο του χορού!!!!

Σημείο κατατεθέν της βραδιάς; Ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού...
... όπου η πίστα γεμίζει με τις πιο λαμπερές παρουσίες!!! Οι αγαπημένοι μας μαθητές χορεύουν με τον δάσκαλο ή την δασκάλα τους, δύο ή και περισσότερες χορογραφίες, και συναγωνίζονται στα πλαίσια των αρχών που διέπουν ένα χορευτικό διαγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε, για το μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο!!! Ένα ταξίδι σε ένα ελληνικό νησί!!!!


Ποια θα είναι άραγε τα ζευγάρια που θα ξεχωρίσουν με την λαμπερή τους παρουσία και θα κερδίσουν τα βλέματα κριτών και θεατών;;;
Ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα ανέβουν στην πρώτη θέση του βάθρου των Νικητών;;;; Θα το μάθουμε σύντομα!!!!

Οι εκπλήξεις όμως... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ!!!
Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2017-2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έφτασε η στιγμή να μάθουμε επιτέλους την Νικήτρια Σχολή του Χορευτικού μας Διαγωνισμού! Άραγε, ποια ήταν η σχολή που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στα 3 μέρη του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού και θα σηκώσει το Μεγάλο Κύπελο;;;

Η διασκέδαση συνεχίζεται...
... μέσα από τα μουσικά διαλείμματα της βραδιάς με τους αγαπημένους ρυθμούς!!! Η μουσική ξεκινά και... όλοι μαζί, φίλοι, μαθητές και δάσκαλοι χορεύουμε και διασκεδάζουμε άνευ ορίων στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!!!!

Ένα μοναδικό υπερθέαμα, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, μας περιμένει!!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας
και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!!!

Ραντεβού την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο...
Tropical Night 2018!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου