Google+

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Tropical Night 2017 - Rumba!!!


Το καλοκαιράκι έφτασε!!! Εμείς το υποδεχθήκαμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο ενώ παράλληλα έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο μεγάλη και θεαματική βραδιά του χρόνου!!! Δεν είναι άλλη από την επιβλητική καλοκαιρινή μας Επίσημη Εκδήλωση, Tropical Night 2018, που με τον Ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμό Χορού και τις καταπληκτικές ερμηνείες των χορευτών μας, σφραγίζουμε την επιτυχία της χορευτικής μας χρονιάς, σε μια βραδιά υπερθέαμα!!!!

Έτσι έκανε και η Αλεξάνδρα, με τον δάσκαλο της Βασίλη, που με την καταπληκτική τους χορογραφία στον ρυθμό του χορού της αγάπης και του έρωτα, την Rumba, εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους κάνοντας την καρδιά μας να χτυπά δυνατά σε όλη τη διάρκεια της ερμηνείας τους!!!!

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!!

Το αποτέλεσμα άκρως σαγηνευτικό καθώς με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες, την έκφραση και το μοναδικό τους στυλ, κέρδισαν το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού αφού μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα!!!

"Don't be so shy"...
Μας είπαν και οι δυο και... ο χορός της αγάπης σε συνδυασμό με την αγαπημένη μας επιτυχία, έφτασαν τον υδράργυρο της Επίσημης Εκδήλωσης μας στα ύψη!!! Την εμφάνιση του έκανε το 2014 από την γαλλίδα ερμηνεύτρια Imany σαν soundtrack της ταινίας "French Women". Το 2015 έκανε την υπανεμφάνιση του ως ένα άκρως διασκεδαστικό hit που κατέκτησε τα Charts της Ευρώπης και συνεχίζει να μας ξεσηκώνει στο πέρασμα του ακόμα και σήμερα!!!!

Το Tropical Night 2018...
...και οι προετοιμασίες μας για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου έχουν ήδη ξεκινήσει!!! Οι χορευτές μας προπονούνται καθημερινά για να κατακτήσουν το υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου του Ημιεπαγγελματικού Διαγωνισμού Χορού και, φυσικά, να μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες!!!!

Το Tropical Night 2018 μαίνεται άκρως φαντασμαγορικό ενώ μας επιφυλάσσει πολλές, πολλές εκπλήξεις!!!! Τι μας περιμένει άραγε;;;;;

Περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή 6 Ιουλίου για να πάρουμε τις απαντήσεις μας και να διασκεδάσουμε με την πιο θεαματική βραδιά του χρόνου!!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!!!

Το Tropical Night 2018.... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Χορός σημαίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου