Google+

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Tropical Night 2017 - Διαγωνιστική Χορογραφία - Tango!!!!


Κάθε χρονιά και μια μεγάλη έκπληξη!!! Κάθε Tropical Night μας επιφυλάσσει πολλές και μεγάλες ανατροπές από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή! Οι χορευτές μας δίνουν μια χορευτική μάχη σώμα με σώμα για την ανάδειξη του καλύτερου και... φυσικά... για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν ένα εκρηκτικό υπερθέαμα!!!

Στην Καλοκαιρινή μας Επίσημη Δεξίωση, τα χορευτικά μας ζευγάρια διαγωνίστηκαν στον χορό που όλοι λατρέψαμε και αγαπήσαμε! Δεν είναι άλλος, από τον χορό "του πάθους και τη φωτιάς" που κάθε φορά μας παρασύρει στο πέρασμα του!!!

Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά τους χορευτές μας στην Διαγωνιστική Κατηγορία - Tango, του Ημιεπαγγελματικού Χορευτικού Διαγωνισμού!!!

Κάθε ζευγάρι και μια μοναδική ερμηνεία... Ιστορίες που μας ταξίδεψαν στα στενά σοκάκια της Αργεντινής και μας έδειξαν την μαγεία του Tango! Οι χορευτές μας ήταν όλοι υπέροχοι και η ψήφος των κριτών αποδείχθηκε δύσκολη! Η αρμονία των κινήσεων, η άψογη εκτέλεση των χορευτικών βημάτων, η έκφραση και ο ρυθμός αποτελούν σημείο-κλειδί κατά τη διάρκεια μιας διαγωνιστικής χορογραφίας και τα ζευγάρια μας κέρδισαν τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης τους!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!

"Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως..."!
Αναπόσπαστο κομμάτι για την χορευτική επιτυχία των ζευγαριών μας αποτελεί η συνεχής εξάσκηση και η αφομοίωση της ανεπτυγμένης τεχνικής! Με λίγα λόγια... Practice Plan!!! Ο πλήρης οδηγός χορευτικής εξάσκησης που περιλαμβάνει βήμα βήμα όλα όσα χρειάζεται να κάνουμε για να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους, οδηγώντας την χορευτική μας πορεία στα ύψη!!!

Το καλοκαίρι του '18 έχει πλέον έρθει...
...και σε λίγες μέρες είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μια ακόμη θεαματική βραδιά με τα χορευτικά μας ζευγάρια να διαγωνίζονται, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, στον ρυθμό της αγάπης και του έρωτα και... φυσικά... του φλερτ!!! Η ρομαντική Rumba και το παιχνιδιάρικο Cha Cha Cha δίνουν το παρόν και υπόσχονται να μας παρασύρουν στο άκουσμα τους!!!

Άραγε, όμως...
Ποιοι θα είναι οι Νικητές που θα τραβήξουν τα βλέμματα κριτών και θεατών, θα ανέβουν στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου των Νικητών και... θα κερδίσουν το Μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο;;;;;


Θα το μάθουμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο... Tropical Night 2018!!!


Η πιο θεαματική βραδιά της χρονιάς μας περιμένει!
Εσείς κλείσατε τη θέση σας;;;;

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τις εκδηλώσεις των σχολών μας!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου