Google+

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Bollywood Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Οι Απόκριες επίσημα ξεκίνησαν κι εμείς ξεκινήσαμε να διασκεδάζουμε στους πιο
καρναβαλίστικους ρυθμούς!!! Στο 2ο κατά σειρά πάρτυ του Fun Carnival Dancing 2019 απολαύσαμε μοναδικές παρουσίες από το αγαπημένο μας Bollywood!

Ο Διαγωνισμός Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας έδωσε το παρόν και οι χορευτικές μας ομάδες μας χάρισαν ένα αξέχαστο θέαμα και μια μοναδική ερμηνεία!!!

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων σε μια εμφάνιση που μας χάρισε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και εντυπωσίασε κριτές και θεατές!!!

Η μέρα περνάει και... και το βράδυ κανείς δεν χάνει από τους δέκτες του το "Ινδία Έχεις Ταλέντο"! Ένα μοναδικό τηλεοπτικό show με μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές!!!

Ας απολαύσουμε λοιπόν μια από αυτές...!!!

Η Ελευθερία, η Κατερίνα, ο Γιώργος και ο Αργύρης μας χάρισαν μια αξέχαστη εμφάνιση που μας χάρισε ατελείωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!!! Με το κέφι και την ζωντάνια τους, κέρδισαν κριτές και θεατές και οδήγησαν την ομάδα τους στην 3η θέση κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται δυναμικά και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και στις υπόλοιπες βραδιές μας!!!


Άραγε, τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν για τα επόμενα αποκριάτικα θεματικά πάρτυ των σχολών μας;;;

Νέες βραδιές και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις έρχονται και υπόσχονται να μας χαρίσουν τις πιο διασκεδαστικές απόκριες που έγιναν ποτέ!!!

Η Τσικνο-πέμπτη 28 Φεβρουαρίου έρχεται και περιμένουμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε ένα μοναδικό σκετς έκπληξη!!!

Ραντεβού στο... Στέκι του Απόλλωνα!!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου