Google+

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Bollywood Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Η αποκριάτικη διασκέδαση μας ξεκίνησε με ανεβασμένο κέφι και διάθεση στα ύψη! Το Fun Carnival Dancing 2019 άνοιξε την αυλαία του με μια ξεχωριστή βραδιά που έκανε την καρδιά μας να χτυπά καθ 'όλη τη διάρκεια της!

Στην Bollywood Night απολαύσαμε καταπληκτικές εμφανίσεις με τις ομάδες των σχολών μας να δίνουν την δική τους ερμηνεία στην έννοια "Bollywood"! Η καθεμιά είχε προετοιμάσει μια μοναδική χορογραφία στο στυλ και την κινησιολογία του Ινδικού Κινηματογράφου για να διεκδικήσει την υψηλότερη θέση και τους περισσότερους βαθμούς για το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κέρδισε τα βλέμματα κριτών και θεατών χαρίζοντας μια ένα μοναδικό θέαμα! Η, κυρία Ελένη, που είχε παντρευτεί τον Αντωνάκη, είχε κουραστεί να τον υπηρετεί. Παράλληλα, την ζητούσαν σε όλα τα Bollywood castings για να χορέψει και... στα πιο ζωντανά της όνειρα, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα...

Ας την απολαύσουμε...!!!

Με το αστείρευτο κέφι και την ζωντάνια τους, η Έφη, η Ντορίνα, η Φανή, η Βίκυ, η Θεοδοσία, η Εύη, η Ρούλα και ο Γιάννης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στην ομάδα τους την 1η θέση και κερδίζοντας 300 πόντους στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν...!
Ακόμα περισσότερες βραδιές έρχονται και μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές!!! Το Fun Carnival Dancing 2019 συνεχίζεται δυναμικά και την Τσικνοπέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, δίνουμε ραντεβού στο αγαπημένο μας Στέκι του Απόλλωνα για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε το πιο αγαπημένο έθιμο των αποκριών, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Με απολαυστικούς μεζέδες, όλα στα κάρβουνα, το πιο γλυκό κρασί και... τα πιο διασκεδαστικά σκετς από τον αγαπημένο μας ελληνικό κινηματογράφο που θα μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και γέλιων μέχρι δακρύων!!!

Άραγε, τι έχει ετοιμάσει η αγαπημένη μας σχολή για την πιο αγαπημένη βραδιά του Fun Carnival Dancing;;;

Θα το μάθουμε σύντομα...

Μέχρι τότε... δίνουμε ραντεβού την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου στο Στέκι του Απόλλωνα για να περάσουμε ακόμα πιο αποκριάτικες, μοναδικές στιγμές!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Μάθετε περισσότερα για τους
Χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου