Google+

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Bollywood Night - Σχολή Ιλίου!


Καρναβάλι, χορός και... διασκέδαση πάνε μαζί!!! Το Fun Carnival Dancing 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και τα πιο ξεχωριστά, αποκριάτικα, Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!!!

Στην Bollywood Night, την δεύτερη, κατά σειρά, βραδιά των αποκριάτικων εκπαιδευτικών συγκεντρώσεων των σχολών μας, απολαύσαμε καταπληκτικές χορογραφίες από τις ομάδες των σχολών μας, που μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα!!

Ο σκοπός;;; Η κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στο βάθρο των Νικητών μέσα από τον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!

Η ομάδα του Ιλίου εντυπωσίασε κριτές και θεατές στο πέρασμα της με έναν μοναδικό συνδυασμό, χορού, σκετς και φυσικά... ατελείωτου κεφιού!!!

Το μεσημέρι, μετά το φαγητό, είναι ώρα για λίγη ξεκούραση... Τι καλύτερο λοιπόν από μια ταινία στην τηλεόραση;;;

Ας απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα...

Η Χρύσα, η Έλενα, η Ελβίρα, η Αναστασία, ο Κώστας και ο Λευτέρης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ένα μοναδικό Show, που οδήγησε αυτούς και την ομάδα που εκπροσωπούν, τη σχολή του Ιλίου, στην 2η θέση κερδίζοντας 200 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Η παρουσία της αγαπημένης μας ομάδας μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά και περιμένουμε να την απολαύσουμε σε ακόμα περισσότερες εμφανίσεις, στα πιο διασκεδαστικά πάρτυ που έγιναν ποτέ!!!


Τι εκπλήξεις μας έχουν ετοιμάσει άραγε;;; Θα το μάθουμε σύντομα...

Το Fun Carnival Dancing 2019 συνεχίζεται δυναμικά και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή!!! Το βάθρο του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 περιμένει να αναδείξει τις θέσεις των σχολών μας και... φυσικά... τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα των Αποκριάτικων Εκπαιδευτικών Συγκεντρώσεων των σχολών μας, περιμένουν τους Μεγάλους Νικητές!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τσικνο-Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στο αγαπημένο μας Στέκι του Απόλλωνα και περιμένουμε με ανυπομονησία να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στο πιο αγαπημένο έθιμο των Αποκριών!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:


Εσείς γνωρίζετε τι μας διδάσκει ο χορός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου