Google+

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Οι σχολές χορού Apollon πάνε Εκδρομή... Δημητσάνα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Οι Σχολές Χορού Apollon πάνε Εκδρομή!!
Εσείς κλείσατε τη θέση σας;;;

Για μια ακόμη χρονιά, η οικογένεια των σχολών χορού Apollon υποδέχεται το χειμώνα σε έναν αγαπημένο προορισμό, και καλεί όλα τα μέλη της να διασκεδάσουμε μαζί, να εξερευνήσουμε μαγευτικά χειμερινά τοπία και φυσικά να χορέψουμε στους αγαπημένους μας ρυθμούς συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Η θερμοκρασία πέφτει και οι νύχτες μεγαλώνουν, ο χειμώνας πλησιάζει για τα καλά και αυτό για τις σχολές χορού Apollon σημαίνει… αφορμή για χορό και αλλαγή παραστάσεων! Ελάτε λοιπόν να κατακτήσουμε (και) την πανέμορφη και γραφική Δημητσάνα με το αστείρευτο κέφι μας, την όμορφη και οικογενειακή διάθεση και ασφαλώς τον ατελείωτο και εντυπωσιακό χορό μας!

Κι επειδή το κρύο θέλει πάντα καλή παρέα...
...η χειμερινή εκδρομή μας είναι ημέρα αφιερωμένη σε όλους εσάς τους μαθητές των σχολών χορού Apollon και σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Ελάτε με τους φίλους σας, την οικογένεια σας, την παρέα σας, για να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή έξω από τη ρουτίνα, και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα πανέμορφο μέρος! Και όπως πάντα, η εκδρομή μας επιφυλάσσει πλούσια δώρα και διεκδικούμε εντυπωσιακά δώρα-έκπληξη!!

Στις 10 Νοεμβρίου 2019...
αφήνουμε για λίγο τη δουλειά, το σχολείο, την καθημερινότητα και το τρέξιμο…
και απολαμβάνουμε το μαγευτικό Αρκαδικό τοπίο! Η Δημητσάνα είναι ιστορικό και γραφικό χωριό της Γορτυνίας, στην ορεινή Αρκαδία, ίσως το πιο όμορφο και καλοδιατηρημένο. Χαρακτηρίζεται από τα πετρόχτιστα σπίτια, τους ξενώνες, τα αρχοντικά και τα μοναστήρια εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής, πέτρινα και γραφικά χτισμένα στους δύο αντικριστούς λόφους της, ενώ η φυσική ομορφιά που την περιβάλλει είναι ασύγκριτη: το επιβλητικό φαράγγι του Λούσιου ποταμού και το καταπράσινο Μαίναλο συνθέτουν ένα μαγικό τοπίο, που πολλοί προτιμούν για περιπάτους στη φύση και πεζοπορία…

Το ίδιο το χωριό ενδείκνυται επίσης για όμορφους περιπάτους στα λιθόστρωτα καλντερίμια, για χαλάρωση σε καφέ και ταβερνάκια, για βόλτα στα μαγαζιά με τα τοπικά προϊόντα αλλά και την επίσκεψη στις ιστορικές τοποθεσίες του, όπως το σπίτι του Γρηγορίου του Ε', ο μπαρουτόμυλος από τα χρόνια της επανάστασης του '21, τα διάφορα μουσεία και η ιστορική βιβλιοθήκη! Η Δημητσάνα αποτελεί αγαπημένο και ιδανικό προορισμό για οικογενειακές, ρομαντικές ή και… χορευτικές χειμερινές εξορμήσεις!!! Ελάτε λοιπόν να την εξερευνήσουμε όλοι μαζί!!!

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας στη γραμματεία
της σχολής σας, και φυσικά ας μεγαλώσουμε κι άλλο τη χορευτική μας συντροφιά, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ετοιμάστε τα χειμερινά σας ζεστά ρούχα, τα ζεστά σας παπούτσια και… τα χορευτικά σας παπούτσια! Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να καλέσετε όλους σας τους φίλους! Και το κυριότερο, φέρτε μαζί όλο σας το κέφι γιατί η οικογένεια των σχολών χορού Apollon ξέρει να περνά όμορφα χειμώνα-καλοκαίρι!!!

Κυριακή 10 Νοεμβρίου, Δημητσάνα ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!

Μην λείψει κανείς!




Δείτε επίσης:

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πώς μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσα από
το αγαπημένο σας χόμπι... Τον χορό!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου