Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Phantom Of The Opera

The Phantom Of The Opera | Κλασσική Ταινία

Το '''φάντασμα της όπερας''' είναι ένα μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Γκαστόν Λερού. Το μυθιστόρημα αφηγείται την ζωή του περιφρονημένου Έρικ, την εμμονή του με την νεαρή τραγουδίστρια της όπερας Κριστίν Ντααέ, καθώς και τις περιπέτειες του υποκόμη Ραούλ ντε Σανύ για να σώσει την αγαπημένη του Κριστίν από τα νύχια του μυστηριώδους άντρα που βρίσκεται κρυμμένος στα υπόγεια της Όπερας του Παρισιού. Τόσα χρόνια μετά την έκδοση του, το κλασικό πλέον κείμενο διαβάζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Μια απ' τις εμπορικότερες επιτυχίες όλων των εποχών, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο κι έγινε μιούζικαλ από τον Andrew Lloyd Webber.

Οι μαθητές της σχολής μας με την βοήθεια των δασκάλων τους μας ταξιδέψανε να γνωρίσουμε στην χειμωνιάτικη εκδήλωση μας "Trophy Ball", το φάντασμα της όπερας

Η χορογραφία περιέχει δυο από τα πιο όμορφα μουσικά κομμάτια που ακούμε στην ταινία:
  • "Phantom of the Opera"
  • "Think of me"
Δείτε το video:


Απολαύσαμε την Πέπη, την Αγγελική, την Κατερίνα, την Γεωργία, την Ελευθερία και την Ελένη, μαζί με τον Γιώργο, σε μία μοναδική χορογραφία!!! Το αποτέλεσμα, μάγεψε το κοινό και έκλεψε την παράσταση της βραδιάς!!!


Συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη χορογραφία!

Στις σχολές χορού Apollon, όλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία από τις εκδηλώσεις μας, παρουσιάζοντας μία χορογραφία Ιδιωτική και Ομαδική!!!

Μία χορογραφία μπορεί να μας διδάξει νέες κινήσεις και πιο εξειδικευμένη τεχνική στον χορό που έχουμε επιλέξει!!!

Θα είναι μία ερωτική Rumba, ένα επιβλητικό Tango, ή μία παιχνιδιάρικη Salsa; Θα λάβουμε μέρος σε ένα πιο παραδοσιακό σχήμα, με χορούς από την Κρήτη, ή θα χορέψουμε μόνοι μας ένα εκρηκτικό Ζεϊμπέκικο; Μήπως να λικνιστούμε σε ανατολίτικους ρυθμούς με ένα Oriental, ή σε Μοντέρνους και Hip hop;
Οι επιλογές μας, αμέτρητες!!!

Μέσα από όλα τα είδη χορού που διδάσκουμε, μπορούμε να διαλέξουμε αυτό που επιθυμούμε και να εξελιχθούμε, αναπτύσσοντας όλο και περισσότερο το προσωπικό μας χορευτικό στυλ!!!
 
Εσείς, τι θα χορέψετε στην επόμενη εκδήλωση
των σχολών χορού Apollon Dance Studio;;;



Θα πίστευα μόνο σε ένα Θεό που θα ήξερε να χορεύει.
Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
που μοιραστήκαμε μαζί
στο Trophy Ball 2012!
Ενημερωθείτε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Παρακολουθήστε τα video
των χορογραφιών που παρακολουθήσαμε
στο Trophy Ball 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου