Google+

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Gipsy Night Video Clip

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο φινάλε του Fun Carnival Dancing και το μουσικοχορευτικό μας ταξίδι συνεχίζεται!!!

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, μαθητές, δάσκαλοι και φίλοι, έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα από γρήγορες Gipsy μελωδίες, γεμάτες συναισθήματα!!!

Η σχολή του Ιλίου γέμισε πανέμορφες και γεμάτες χρώματα παρουσίες!!!
Η παράδοση του Gipsy Style αναδείχθηκε μέσα από το δυναμικό ισπανικό Flamenco, τις βουλγάρικες Oriental κινήσεις και το ρώσικο μοντέρνο στυλ που το συνοδεύουν!!!

Απολαύστε τα ωραιότερα στιγμιότυπα!!!

GIPSY NIGHT



Οι μαγευτικές μελωδίες της κιθάρας, του ακορντεόν και του βιολιού, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες από τα Βαλκάνια!!!
Νιώσαμε την ενέργεια και τη ζωντάνια που αναβλύζει από την Gipsy μουσική και τα συναισθήματα που περιγράφονται έντονα μέσα από αυτήν για την καθημερινή ζωή!!!
Και φυσικά, το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει το αναμνηστικό βίντεο, δεν είναι άλλο, από το αγαπημένο Bamboleo, από τους Gipsy Kings!!!
 
Οι Gipsy Kings είναι μία ομάδα Γάλλων μουσικών με Τσιγγάνικη καταγωγή. Κατάφεραν να γίνουν γνωστοί μέσα από το πρώτο τους κιόλας μουσικό album και να κατακτήσουν Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ηνωμένες Πολιτείες!!!
Το μουσικό κομμάτι Bamboleo, αποτέλεσε ένα διεθνώς διάσημο τραγούδι, που παρέμεινε διαχρονικό έως και σήμερα!!!

Σε μία ελεύθερη, δική μας μετάφραση του “Bamboleo”:
Χορεύουμε, χορεύουμε...
Γιατί την ζωή μας, προτιμάμε να την ζήσουμε έτσι!!!”

Γι'αυτό το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται!!!
Η πιο κεφάτη και χρωματιστή περίοδος του χρόνου στις σχολές χορού Apollon, θα κατεβάσει την αυλαία της την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, αφήνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν τα μεγάλα χορευτικά δώρα των σχολών μας;;;

Η μεγάλη νύχτα, πλησιάζει!!!
Να είστε όλοι εκεί!!!

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου