Google+

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Superheroes Champions Night - Σχολή Ιλίου!

Αναπάντεχες εκπλήξεις και ανατροπές μας επιφύλασσε η Βραδιά των Πρωταθλητών!!! Την πιο κρίσιμη μέρα του Fun Carnival Dancing 2018 απολαύσαμε μοναδικές εμφανίσεις που εντυπωσίασαν κριτές και θεατές στο πέρασμα τους!!!

Μια από αυτές, αποτελέσε και η καταπληκτική χορογραφία της ομάδας του Ιλίου που... με το μοναδικό της σενάριο, την εκφραστικότητα, το στυλ και φυσικά την μοναδική της ερμηνεία, μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Η Σταυρούλα, η Μαρία, η Αναστασία, ο Μηνάς, ο Λευτέρης και η Κατερίνα κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών και ανέβηκαν στην 3η θέση του βάθρου των νικητών, κερδίζοντας 100 πόντους ο καθένας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Ο "Σκοτεινός Ιππότης" επιστρέφει!!!
Οι υπερήρωες που απολαύσαμε;;; Φυσικά ο Batman και η παρέα του!!! Η χορευτική ιστορία που μας αφηγήθηκαν οι αγαπημένοι μας μαθητές μας μίλαγε για τον αγαπημένο μας ήρωα και την αιώνια κόντρα με τον Τζόκερ και την Πόιζον Άιβυ!!! Όταν δε, στο παιχνίδι μπαίνει και η φίλη του η Catwoman τότε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους κακούς της υπόθεσης! Μέχρι τη στιγμή, όπου όλοι μαζί οδηγούνται σε μια μάχη!!!!

 
Η ερμηνεία των αγαπημένων μας μαθητών μας εντυπωσίασε και περιμένουμε με ανυπομονησία να τους απολαύσουμε στο 3ο και θεαματικό φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!!

Το Fun Carnival Dancing 2018 μπορεί να τελείωσε... η διασκέδαση μας όμως συνεχίζεται με τους αγαπημένους χορούς στην πιο θεαματική βραδιά!!!




Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος 2017-2018 πλησιάζει και οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει!!!! Άραγε...

Τι εκπλήξεις μας έχει ετοιμάσει η αγαπημένη μας ομάδα και...
ποια θα είναι η σχολή που θα σηκώσει το Κύπελο του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;;

Θα το μάθουμε την Παρασκευή 20 Απριλίου στον
Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018!!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου