Google+

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Star Cinema Night


Ανακοίνωση…. 
Το κόκκινο χαλί έστρωσαν στη Σχολή του Ιλίου περιμένοντας να παρελάσουν επάνω του ο Elvis Presley συνοδευόμενος από τη Marilyn Monroe, η Ruslana, η Έλενα Παπαρίζου με τον Σάκη Ρουβά, η Άννα Βίσση, ο James Dean και πολλοί ακόμα διάσημοι σταρ που άφησαν το στίγμα τους στο μουσικό στερέωμα και το κινηματογραφικό φακό. Δίνουν ραντεβού στη σχολή του Ιλίου μια βραδιά γεμάτη λάμψη.
Το Star Cinema Night έρχεται
Οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους των σχολών μας, έχουν ετοιμάσει μια βραδιά εκτυφλωτική οι λαμπερές εμφανίσεις των καλλιτεχνών, που θα πατήσουν στο κόκκινο χαλί της σχολής κάνουν την νύχτα….. μέρα !!!
  • Χορός για όλους
Όλοι μαζί οι αστέρες της Ελληνικής και Ξένης μουσικής σκηνής χορεύουν σε ρυθμούς απ’ ολόκληρο το μουσικό στερέωμα, λάτιν & ευρωπαϊκα, νησιώτικα και λαϊκά όλα μαζί κάνουν την διασκέδαση και την ονομάζουν σαν σταρ του σινεμά.
  • Διαγωνισμός Καραόκε
Έχεις την καλύτερη φωνή; Απόδειξε το!!, τώρα είναι η στιγμή τραγούδησε σαν σταρ και φέρε την νίκη σε σένα και την σχολή σου…
  • Διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης
Μου θυμίζεις…… πλησίασε  όσο πιο κοντά μπορείς με την αμφίεση σου στον αγαπημένο σου σταρ  και κέρδισε στον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης , λες να είσαι ένας από τους τρεις υπερτυχερούς που θα κερδίσουν τα τρία μεγάλα δώρα των σχολών μας;
  • Διαγωνισμός καλύτερης χορογραφίας – σκετς
Θύμισε μου την αγαπημένη σου σκηνή ή την αγαπημένη σου ατάκα και κάνε με να πιστέψω πως ζω τη στιγμή που η Έλενα χόρευε το my number one και τη στιγμή που η Marilyn λικνιζόταν με το λευκό της φόρεμα στη λεωφόρο.
Το χειροκρότημα σου είναι αυτό που θα φέρει πιο κοντά στη νίκη τον αγαπημένο  σου σταρ!!!!
Η νύχτα πλησιάζει και η μεγάλη στιγμή έφτασε, το Fun Carnival φέρνει μαζί του όλα όσα κάποιοι νοσταλγούν και κάποιοι άλλοι γνωρίζουν εκ των υστέρων, ήρθε η στιγμή να αναβιώσουμε όλα όσα μας έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα των χρόνων.
Σαν σταρ του σινεμά!!!!!!
Η λάμψη σε όλο το μεγαλείο της ………………………
Είστε έτοιμοι……….; για το κόκκινο χαλί;


Σας Προσκαλούμε  Την Τετάρτη 22/2/2012 σε μια βραδιά της αγαπημένης σας εκδήλωσης
FUN CARNIVAL DANCING
με διπλό θέμα
STAR CINEMA NIGHT &
KARAOKE NIGHT 
Στην σχολή του Ιλίου,
Ναυσικάς  118 και Πρέσπας 18 στην Ραδιοφωνία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 26 21 152 και 210 26 31 068

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!!


Δείτε επίσης:

Περιηγηθείτε στη σχολή που
επιθυμείτε και ξεκινήστε κι εσείς
το αγαπημένο σας χόμπι!!!!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2014/02/tango.html
Απολαύστε ένα μοναδικό αφιέρωμα
στον χορό του πάθους... Tango!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου