Google+

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Oriental Night Video Clip

Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού ξεκίνησε! Αρώματα ανατολής έφτασαν στις σχολές μας και οι όμορφες χανούμισσες λίκνισαν το κορμί τους σαγηνευοντάς μας με τις αισθησιακές τους φιγούρες!

Φορώντας τις χρωματιστές στολές μας και με την συνοδεία του φλάουτου, του τουμπελεκιού και του χορού της κοιλιάς ταξιδέψαμε στα βάθη της Ανατολής! Το πρώτο αποκριάτικο πάρτυ του Fun Carnival Dancing ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μας χάρισε μοναδικές, μαγικές στιγμές!

Απολαύστε το αναμνηστικό μας βίντεο από την...


Μουσική και κίνηση, μας ταξιδεύουν από την Αίγυπτο και το Μαρόκο, στον Λίβανο και την Ινδία, το Ιράν, την Αλγερία, την Τυνησία και ολόκληρο τον Περσικό Κόλπο!!! Τελικός προορισμός; Η Ελλάδα!!! Το Oriental μας δείχνει το σύμβολο της γονιμότητας, που ερμηνεύεται σε κάθε γωνιά της γης με έναν μοναδικό τρόπο!!! Κάποιες φορές για καλή τύχη απλώς, για καλή σοδειά και καρποφορία της γης και άλλλοτε προς τιμήν του ωραίου φύλου!!!

Ένας χορός που σε κάθε χώρα αποτελεί αρχαίγονο πολιτισμικό στοιχείο,
τιμήθηκε από μικρούς και μεγάλους!!!
Μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!!!

Η διασκέδαση δεν σταματά!!!
Το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται και υπόσχεται αστείρευτες στιγμές γέλιου, γεμάτες κέφι και πολύ χορό!!!
  
Έχουμε φτάσει μία ανάσα πριν από την μεγάλη βραδιά, όπου θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές των σχολών χορού Apollon, και το ραντεβού μας έχει ανανεωθεί!!! Σας περιμένουμε απόψε για μία ξεχωριστή βραδιά κι ένα ταξίδι στα Βαλκάνια, με...

Gipsy Night!!!
Φοράμε πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ, συνδυάζοντας όποιο Gipsy Style μας αρέσει περισσότερο!!! Ετοιμαζόμαστε για ένα γεμάτο μπρίο και έντονο ταμπεραμέντο Πάρτυ, που θα μας καταπλήξει!!! 

 
Και καλή μας διασκέδαση!!!

 
Στις σχολές χορού Apollon, η ανάπτυξη της δημιουργίας και η χορευτική πρόοδος, συναντούν τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς δραστηριοτήτων!!! Γνωρίστε όλα τα είδη Oriental και φτάστε στα ύψη, καθώς έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την φοίτησή σας σε όποιο χορευτικό επίπεδο επιθυμείτε, όπως και όλα τα είδη χορού, μέσα από έναν δυναμικό συνδυασμό μαθημάτων!!!

 
Δείτε επίσης:

Γνωρίζετε πως ο χορός μας κάνει
να φαινόμαστε πιο κομψοί;;
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα
της Ανατολίτικης βραδιάς μας!
Ενημερωθήκατε για τους χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου