Google+

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Λεύκωμα φωτογραφιών από την σχολή των Αγίων Αναργύρων

Trophy ball 2012 photos- clip
Η πιο επίσημη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon στέφθηκε με επιτυχία. Μια βραδιά γεμάτη χορογραφίες, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, γεμάτη απονομές βραβείων, κέφι και πολύ χορό έφτασε στο τέλος της και μας άφησε τις πιο γλυκές αναμνήσεις.
Στο παρακάτω video θα απολαύσουμε τα ομορφότερα στιγμιότυπα των μαθητών των Αγίων Αναργύρων. Μας μετέφεραν σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας μέσα από τους χορούς που επέλεξαν να μας παρουσιάσουν. Είδαμε εκρηκτικά Tango, παιχνιδιάρικα cha cha, ζωηρά Mambo, ρομαντικά Waltz και άλλους τόσους χορούς που μας μετέφεραν σε κάθε γωνιά της γης.
Ας τους απολαύσουμε...

Ο καλύτερος τρόπος να συνοδεύσουμε συτό το υπέροχο φωτογραφικό clip, ήταν να αφιερώσουμε σε όλους ένα αγαπημένο μουσικό κομμάτι του Cristian Castro, που εδώ ερμηνεύει ο Hose Feliciano! Ο χορός που το συνοδεύει, δεν είναι άλλος από τον χορό της αγάπης, τη Rumba!!! “No podras olvidar”, γιατί “δεν μπορεί να ξεχαστεί” μία τέτοια βραδιά!!!

Κάποιοι χόρεψαν για πρώτη φορά μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό, κάποιοι άλλοι, δεύτερη και τρίτη. Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για μια καλή σταδιοδρομία στην χορευτική τους πορεία!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! 


Χορογραφίες παρουσίασης!!!
Στην σκηνή, όλα παίρνουν μορφή, συναίσθημα και χρώμα!!! Οι μαθητές μοιράζονται με το κοινό την εξελικτική τους πορεία, προσθέτουν στον εαυτό τους όμορφες χορευτικές εμπειρίες και ζουν την μαγεία της έκφρασης μέσα από τον ρυθμό και την κίνηση!!!
Η εξείδικευση στην τεχνική και το στυλ ενός χορού, προσφέρει συνδυαστική ανοδική πορεία και σε άλλους χορούς! Η προσωπική έκφραση του μαθητή κατακτάται σταδιακά, και το αποτέλεσμα, μας κάνει πάντα περήφανους!!!

Όλο το έτος, ακολουθείται μία σειρά από Θεματικά και Guest Parties, Χορευτικές Εκδρομές, Διαγωνισμούς Χορού, Επίσημες εκδηλώσεις με απονομές βραβείων και χορό για όλους!!!
Οι εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon Dance Studio, δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να αναπτύξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και να αποκομίσουν χιλιάδες οφέλη μέσω του χορού!!! Οι αλλαγές φαίνονται άμεσα, σωματικά, ψυχικά, αλλά και κοινωνικά!!!
Στις σχολές μας, και όλοι οι καινούριοι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να το νιώσουν άμεσα!!!



Σας περιμένουμε να νιώσετε την ευχαρίστηση και την αρμονία
που προσφέρει ο χορός, από το πρώτο σας Δωρεάν μάθημα!!!

Δείτε επίσης:
Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου