Google+

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ώρα για μοναδικές χορευτικές αναμνήσεις με τον πιο δημοφιλή ελληνικό Λαϊκό χορό... Trophy Ball 2016 – Συρτάκι!!!



Έφτασε η ώρα να απολαύσουμε μια ομαδική χορογραφία από τους αγαπημένους μας μαθητές Σοφία, Σταυρούλα, Ρούλα, Βασίλη, Κατερίνα Σταυρούλα...

Οι οποίοι μας χάρισαν μια από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς με το Συρτάκι, μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο, μας θύμισαν σκηνές από παλιό ελληνικό κινηματογράφο και πραγματικά ήταν όλοι τους απλά απολαυστικοί!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Συρτάκι, ο χορός που έκανε την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες γνωστούς σε όλο τον κόσμο, μιλάμε για τον πιο δημοφιλή χορό, άρρηκτα συνδεδεμένος με το γνωστό έργο του Ν. Καζαντζάκη «Ζορμπάς». Το οποίο έγινε γνωστό μέσα από τον κινηματογράφο, ενώ το ομώνυμο βιβλίο εκδόθηκε το 1947 στο Παρίσι.

Το τραγούδι το οποίο απέδωσαν χορευτικά οι αγαπημένοι μας μαθητές ακούστηκε στην ταινία «Τζένη Τζένη» το 1965, με πρωταγωνιστές την αείμνηστη Τζένη Καρέζη & τον αξέχαστο Ανδρέα Μπάρκουλη & φυσικά τον μεγάλο μας κωμικό Διονύση Παπαγιανόπουλο.

Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό Κώστα Καπνίση, δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών τόσο στο κινηματογράφο όσο και στο ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο.

Η συγκεκριμένη χορογραφία απέσπασε τα βλέμματα και την προσοχή όλων όσων παρευρισκόμασταν στην αίθουσα και το χειροκρότημα ήταν πιο θερμό από ποτέ!

Κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις των σχολών μας το ελληνικό στοιχείο έχει αναμφισβήτητα σημαντικό κομμάτι, ολοένα και περισσότεροι μαθητές μας επιλέγουν να μας παρουσιάσουν και μια χορογραφία ελληνικού χαρακτήρα!

Άραγε τι να έχουν ετοιμάσει για την φετινή διοργάνωση που αναμένεται να εμπεριέχει αρκετές χορογραφίες, όπου κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο;;;


Η απάντηση θα μας δοθεί σε λιγότερο από ένα μήνα, μιας κι έχουμε πλέον μπει σε τελική
τροχιά ο Ιανουάριος είναι πια πολύ κοντά και η επίσημη βραδιά χορευτικών επιδείξεων & απονομής βραβείων «TROPHY BALL 2017», σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των σχολών χορού Apollon, είναι σε απόσταση αναπνοής!!!

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μας ετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτό το μεγάλο γεγονός!!! Φυσικά, ο χορός και η διασκέδαση δεν σταματούν στις σχολές Apollon Dance Studio!!! Έτσι, μέρος φαντασμαγορικών χορογραφιών, που αναμένουμε στο Trophy Ball 2017, θα μας παρουσιάσουν μαθητές και δάσκαλοι, στις 16 Δεκεμβρίου 2016!!!

Πρόκειται για το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι των σχολών μας, όπου σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα ακόμα υπέροχο βράδυ με πάρα πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους!!! Μιας που φέτος συμπίπτει και με το καθιερωμένο πια Guest Party, ένα πάρτι ειδικά αφιερωμένο στους φίλους των μαθητών μας και στους ίδιους!!!

Είμαστε όλοι εν αναμονή να δούμε τι θα έχουν να μας παρουσιάσουν και φέτος. Κάθε φορά λέμε ήταν η καλύτερη βραδιά που έχει γίνει και κάθε φορά το αναιρούμε στο θέαμα της επόμενης.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε και πάλι με το πιο δυνατό χειροκρότημα όλους τους συμμετέχοντες παλιούς και νέους....!!!

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια της χορογραφίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου