Google+

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο πιο ερωτικός χορός, το Αργεντίνικο Τανγκό, συναντά την Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων και Επιδείξεων!

Με καταγωγή από τα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες, το Αργεντίνικο Tango αποτελεί σημείο σταθμό στην ιστορία του χορού!

11 Δεκεμβρίου και η ημέρα αφιερώνεται στον πιο ερωτικό χορό όλων των εποχών!!!

Με τους πιο γνωστούς συνθέτες, Carlos Gardel και Julio De Caro, να έχουν γεννηθεί την εντεκάτη Δεκεμβρίου, η ημέρα μένει στον χρόνο ως «Παγκόσμια Ημέρα Αργεντίνικου Tango» και ανακηρύχθηκε από την UNESCO ως προϊόν παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς!!!

Η γέννηση και η ιστορία του Αργεντίνικου Τανγκό!
Σαν χορός, αρχικά, ξεκίνησε να χορεύεται από τις εργατικές τάξεις γι’ αυτό και δεν έγινε άμεσα αποδεκτός από την υψηλή κοινωνία. Αργότερα μεταφέρθηκε στις αίθουσες κοινωνικών δεξιώσεων και πήρε την σημερινή του μορφή!

Η εμφάνιση του έγινε στις αρχές του 19ου αιώνα από μετανάστες όλων των ηπείρων στην προσπάθεια τους να συναντήσουν την γυναικεία συντροφιά σε μια αχανή χώρα. Στην πορεία έγινε γνωστός στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της υψηλής κοινωνίας, καθώς χορεύτηκε για πρώτη φορά, από τα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες, στις βεγγέρες και στις σάλες, και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο ερωτικός χορός χάριν στην στενή αγκαλιά κατά την οποία βρίσκεται ένα χορευτικό ζευγάρι!

Ένας ολόκληρος κόσμος μέσα και έξω από την αγκαλιά!!!
Με τα Χριστούγεννα να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, το Αργεντίνικο Tango δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αγαπημένες μας χορευτικές μελωδίες αλλά και επιλογές! Η ενσωμάτωση του στη Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων των σχολών μας αποτελεί σημείο κλειδί στην πιο διασκεδαστική εκδήλωση των σχολών μας!!! Μαθητές και φίλοι ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του χορού απολαμβάνοντας μοναδικά Χορευτικά Δώρα!!!

Κάτω από το Χριστουγεννιάτικο décor χορεύουμε και διασκεδάζουμε με την καρδιά μας, μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα... Με την πιο απολαυστική Sangria να συνοδεύει τη βραδιά μας, παίρνουμε μια μικρή γεύση από την Επίσημη Εκδήλωση μας Trophy Ball 2017 και απολαμβάνουμε ένα μικρό δείγμα από τις χορογραφίες που αναμένεται να μας κόψουν την ανάσα!!!

Μια Χριστουγεννιάτικη θεαματική βραδιά έρχεται και… 

...με τον ρυθμό του πιο ερωτικού χορού, και την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων, είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε σε μια άκρως εορταστική και θεαματική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!!


Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Μάθετε περισσότερα για τις
Βραδιές Προσκεκλημένων!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου