Google+

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Χορός και Διασκέδαση με τις δικές σας μουσικές επιλογές… Έρχεται το Beloved Songs Party!!!


Οι Εβδομαδιαίες Θεματικές Χορευτικές Συγκεντρώσεις, τα αγαπημένα σε όλους μας πάρτι, συνεχίζονται δυναμικά και συνέχεια με καινούριες εκπλήξεις!!! Χορός σημαίνει διασκέδαση και τώρα είστε εσείς αυτοί που θα καθορίσετε την χορευτική μας βραδιά!!!

Οι μουσικές επιλογές είναι δικές σας!!!

Σκοπός των αγαπημένων μας πάρτι είναι να μπορούμε να εξασκούμαστε στα όσα μαθαίνουμε στα Ιδιωτικά και τα Ομαδικά μας μαθήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Ποιος είναι αυτός;;; Διασκεδάζοντας!!! Και φυσικά… με τις δικές σας μουσικές επιλογές!!!

Ποιος δεν έχει αγαπημένα τραγούδια που… κάθε φορά που τα ακούει θέλει να χορέψει ξέφρενα στους ρυθμούς τους;;; Τώρα, έφτασε η στιγμή να παίξετε καθοριστικό ρόλο στην διασκέδαση μας!!!

Είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε ξέφρενα στους ρυθμούς της Samba και του Rock ‘n’ roll, ενώ με τα ερωτικά Tango και τον ρυθμό της αισθησιακής Rumba είμαστε έτοιμοι να κάνουμε φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη!!! Οι αγαπημένες μας φιγούρες τώρα πραγματοποιούνται με τις μελωδίες των αγαπημένων μας ακουσμάτων!!! Και κυρίως… με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους χορευτικούς παρτενέρ που γνωρίζουν πώς να μας συνοδέψουν άψογα και να φτάσουν το κέφι μας στα ύψη!!!

Κάθε πάρτι και μια καινούρια έκπληξη!!!

Κάθε εβδομάδα και μια καινούρια ιδέα που περιμένει να πραγματοποιηθεί και να κάνει το αγαπημένο μας χόμπι, ακόμα πιο διασκεδαστικό!!!

Το Beloved Songs Party ΕΡΧΕΤΑΙ…

Και η σχολή του Ιλίου μας περιμένει την Παρασκευή, 09.12.16, στις 21:00 για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί, στους ρυθμούς και τις μελωδίες που εσείς επιλέξατε!!!

Μην λείψει κανείς!!!

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου