Google+

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δεκέμβριος έφτασε!!! Ο Αθλητικός Χορός έχει την τιμητική του... International Style!!!

Ο μήνας ξεκίνησε, δίνοντας μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του χορού, να γνωρίσουν τον αθλητικό χορό!!! Οι σχολές Apollon Dance Studio, άνοιξαν την πόρτα σε μαθητές και φίλους στις πιο έντονες χορευτικές συγκινήσεις!!!

International Style!!!
Ο αθλητικός χορός θα λέγαμε πως επιμένει περισσότερο στις λεπτομέρειες και διατηρεί μία αυστηρότητα στο στυλ και την τεχνική του κάθε χορού! Προάγει την καλή φυσική κατάσταση, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες!

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο International Style, ο σκοπός του αθλητή-χορευτή, είναι και η διαρκής διάκριση σε χορευτικούς διαγωνισμούς! Έτσι, οι χορευτές δημιουργούν μία σταθερή χορευτική σχέση με έναν παρτενέρ και εξασκούνται μαζί, βάζοντας στόχο την μέγιστη δυνατή απόδοση!

Το προσωπικό ύφος δεν στερείται από τους χορευτές, όπως και και η ελευθερία συνδυασμού κίνησης, βηματισμού και φιγούρας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό να ενθουσιάσουν κοινό και κριτές!

Ποιοι χοροί συμπεριλαμβάνονται
στο International Style;;;

  • Smooth Dances
Foxtrot, “το κλειδί των χορών”! 
Ο χορός που ξεκινάει μία χορευτική εκδήλωση, αποτελεί τον πιο ντελικάτο τρόπο να πλησιάσει ένας καβαλιέρος μία ντάμα και να της ζητήσει να χορέψουν! Η αποπλάνηση δεν είχε ποτέ πιο κομψό τρόπο να επιτευχθεί!

“Ο χορός των αναμνήσεων”, το Απαλό Waltz, θα μας ταξιδέψει ξανά με τον συνεχή και απαλό ρυθμό του! Ο χορός που συνδυάζει απαλή μελωδία και κινήσεις, με την άψογη τεχνική και συνεργασία μεταξύ των δύο χορευτικών παρτενέρ! Oι γοργοί, μα ανάλαφροι βηματισμοί του Viennese Waltz μας οδηγούνε να συνδυάσουμε την ταχύτητα της σκέψης με την απαλότητα του ρομαντισμού! Ένας έντονος στροβιλισμός σε δυνατές συγκινήσεις, μέσα από έναν υπέροχο χορό εποχής!

Tango “χορός της φωτιάς”, μας αφήνει να ζήσουμε θεατρικές σκηνές πάθους, γεμάτες ένταση! Ο συνδυασμός των κοφτών βημάτων και των ασύμμετρων φιγούρων, γεμάτος κομψότητα και χάρη! 

Quickstep “ο χορός των γρήγορων βημάτων” που μας κάνει κινούμαστε σαν αστραπές με απόλυτο συγχρονισμό κινήσεων! Τα απαλά πατήματα και η κομψή κίνηση, συνδυάζονται με μία αστείρευτη ενεργητικότητα!!!

  • Latin Dances
Cha cha cha “O χορός του φλερτ”, παρά την απαιτητική του τεχνική μας δημιουργεί μία έντονα πειρακτική διάθεση!!! Οι κοφτές κινήσεις και η τέλειες γραμμές που δημιουργούνται ανάμεσα στα χορευτικά ζευγάρια, φαίνονται να ερμηνεύουν μοναδικές ιστορίες!!!

Rumba “Ο χορός της αγάπης” που βγάζει την ακραία θηλυκότητα σε μία γυναίκα και προκαλεί τους καβαλιέρους να χορέψουν για τις ντάμες τους! Ο χορός που βγάζει μέσα από τον κάθε χορευτή έντονο αισθησιασμό, με κινήσεις συνδυασμένες με απαλότητα και δύναμη ταυτόχρονα!

Samba “Ο χορός του καρναβαλιού” με την πιο κεφάτη διάθεση, μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε την μαγεία του βραζιλιάνικου ρυθμού! Μέσα από το χαρακτηριστικό της λίκνισμα, η Samba, δίνει την αίσθηση ενός ερωτικού καλέσματος και μίας ιστορίας που εξελίσσεται με πάθος και ένταση!

Paso doble “Ο χορός των διπλών περασμάτων” όπου αναδεικνύεται ο καβαλιέρος παρουσιάζοντας χορογραφίες που παραπέμπουν σε ταυρομαχία! Η κινησιολογία του μας κάνει να ζήσουμε μία έντονη πρόκληση μεταξύ καβαλιέρου και ντάμας, γεμάτη κοφτές και δυνατές αλλαγές!

Jive “Ο χορός των parties” που μας γεμίζει ενέργεια και μας χαρίζει ξανά την ευλυγισία ενός παιδιού! Τα πόδια μας παίρνουν φωτιά και τα σχήματα που δημιουργούμε μοιάζουν εντυπωσιακά και έξω από τα συνηθισμένα!

Το International Style είναι ένας υπέροχος τρόπος να μάθουμε τα φυσικά μας όρια και να τα επιμηκύνουμε με τον πιο ευχάριστο τρόπο!!! Στις σχολές χορού Apollon, τον Δεκέμβριο, μας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις, γεμάτες χορευτική εξέλιξη...



... μοναδικές στιγμές, γεμάτες αισθήσεις
και πολλές χορευτικές διακρίσεις!!!

Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου