Google+

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Το Στέκι του Απόλλωνα - Σχολή Ιλίου!


Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, και οι σχολές χορού Apollon, γιόρτασαν μαζί μας με το καθιερωμένο “Στέκι του Απόλλωνα”, φαγητό, ποτό, χορό και σκετσάκια!!! Οι ομάδες διαγωνίστηκαν για την καλύτερη παρουσίαση mini θεατρικού!!! Ο καθένας μας είπε και από μία διαφορετική ιστορία και, όπως πάντα, μας εντυπωσίασε για την δημιουργικότητά του!!!

"Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" μας λένε οι αγαπημένοι μας μαθητές!!! 
Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μία ερμηνεία που ξεσήκωσε το κοινό!!!

Η Κατερίνα, μαζί με τον Χρήστο και τον Λευτέρη, έκαναν την διαφορά και πήραν την 1η θέση για την βραδιά!!! Μαζί της, και από 300 πόντους ο καθένας!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Το Cha cha που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!!!
Στην ταινίαΤο ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο”, οι μαθήτριες πηγαίνουν εκδρομή και βρίσκουν έναν τρόπο να διασκεδάσουν! Φυσικά, με τραγούδι και χορό!!! Ο Αλέκος Σακελλάριος γράφει τους στίχους και ο Μάνος Χατζηδάκης συνθέτει την μουσική! Ένας υπέροχος ρυθμός Cha cha cha δημιουργείται μέσα από “Το γκρίζο γατί”! Ένα ζωηρό μουσικό κομμάτι που απολαύσαμε ξανά και ξανά από το 1959, με πρώτη ερμηνεύτρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από την δεκαετία του 1950, όπου δημιουργήθηκε το Cha cha σαν νέο είδος μουσικής και χορού, αναπτύχθηκε και διαδόθηκε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο! Η Ελλάδα αποτέλεσε μία από τις Ευρωπαϊκές χώρες, που διατηρώντας την παράδοσή της, δέχθηκε και το νέο είδος στην διασκέδαση. Έτσι, μέσα από τις ελληνικές ταινίες, βλέπουμε μία τεράστια μουσική και χορευτική ποικιλία!!!

Η ομάδα του Ιλίου, μας έδειξε την ουσία της ταινίας, όπου ο νέος καθηγητής, εισέρχεται και διαταράσσει την ηρεμία του σχολείου. Ξαφνικά, όλα γίνονται πιο αυστηρά και οι μαθήτριες πειθαρχούνται με μία παλιά τεχνική, τα χαστούκια!!! Οι μοναδικές στιγμές ανάμεσα στους δύο δασκάλους και την Λίζα, άφησαν ιστορία και στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και στο δικό μας, Στέκι του Απόλλωνα!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017 συνεχίζεται!!!
Έπειτα από το Fun Carnival Dancing και το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, μπαίνουμε δυναμικά στην προετοιμασία για το 3ο και τελευταίο του μέρος!!!

Θα καταφέρει άραγε η σχολή του Ιλίου
να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή;;;

Εμείς δεν έχουμε, παρά να της ευχηθούμε....
Καλή Επιτυχία!!!


Δείτε επίσης:

Διασκεδάστε με την αγαπημένη σας
μουσική και βίντεο μέσα από την
Apollon WebTV!
Μάθετε περισσότερα για τον
Συναγωνισμό και την Ευγενή Άμιλλα
στους Διαγωνισμούς Χορού!




Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου