Google+

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Παρασκευή χωρίς χορό και διασκέδαση... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Το Cocktail Party... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Η Παρασκευή έρχεται και η ανοιξιάτικη διάθεση μας, σε συνδυασμό με τα διασκεδαστικά Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών μας, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ!!!

Αυτή τη φορά, η σχολή του Ιλίου μας υποδέχεται με την ανάλαφρη, και άκρως χορευτική, διάθεση της για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων, σε ένα πάρτι που όλοι αγαπήσαμε!!!

Cocktail Party!!!

Οι πιο δροσιστικές και απολαυστικές γεύσεις των αγαπημένων μας Cocktails εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, κι εμείς, με την απόλαυση χαραγμένη στο πρόσωπο μας, φτάνουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις χορευτικές μας φιγούρες!!!

Από πού όμως πήραν την ονομασία τους και… πότε ανακαλύφθηκαν τα Cocktails;;;
Ο σαφής ορισμός του “Cocktail” καταγράφτηκε για πρώτη φορά το 1803 στο Hudson της Νέας Υόρκης όπου αναφέρθηκε ως ένα τονωτικό αλκοολούχο υγρό που αποτελείται από νερό, κάθε είδους ζάχαρη και bitters. Σήμερα, ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσει οποιοδήποτε αλκοολούχο μείγμα, που αποτελείται από περισσότερα από δυο συστατικά!

Η διασκέδαση μας φτάνει στα ΥΨΗ!!!!
Κάθε εβδομάδα και μια άκρως εντυπωσιακή και χορευτική βραδιά αναλαμβάνει επάξια την διασκέδαση μας. Μέσα από τα χορευτικά μας πάρτι, απολαμβάνουμε τη συντροφιά της μεγάλης μας παρέας και φυσικά, όλοι μαζί, χορεύουμε και εξασκούμαστε πάνω στην ύλη την οποία έχουμε διδαχθεί στα μαθήματα μας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!! Γι αυτό και αποτελεί το τρίτο και αναπόσπαστο μέρος του Συστήματος Διδασκαλίας των σχολών μας!!!! Η χορευτική εκμάθηση, πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ άλλοτε!!!!

Τα βράδια της Παρασκευής παίρνουν πνοή και οδηγούν την χορευτική μας εξάσκηση και, φυσικά, την διασκέδαση μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στα ΥΨΗ!!!

Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει στις 21:00 για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μαζί στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες, με μια βραδιά που όλοι αγαπήσαμε!!!! 
Ραντεβού την Παρασκευή 17.03.17 στο μοναδικό… Cocktails Party!!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου