Google+

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Νέας Φιλαδέλφειας!!!


Οι μέρες που περιμέναμε με την ανυπομονησία μικρού παιδιού... επιτέλους έφτασαν!!! Τα Χριστούγεννα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και... έφτασε η στιγμή... να τα γιορτάσουμε μαζί με τα όμορφα παιδικά χαμόγελα των λιλιπούτειων χορευτών μας!!!

Το Σάββατο έχει σχεδόν έρθει και φέρνει μαζί του Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της Νέας Φιλαδέλφειας όπου... ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται τους λιλιπούτειους χορευτές μας με ένα απόγευμα γεμάτο χορό, διασκέδαση και... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

Τα πιο πολύχρωμα λαμπάκια, τα πιο λαμπερά χριστουγεννιάτικα στολίδια και οι πανέμορφες γιρλάντες είναι έτοιμες να ντύσουν την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και... το καταπράσινο έλατο περιμένει να του βάλουμε το πιο φωτεινό αστέρι για να φωτίζει τον χορό και την διασκέδαση μας, στο χριστουγεννιάτικο χορευτικό μας απόγευμα!!!

Απαραίτητο συστατικό για τη διασκέδαση μας;;; Οι χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί και οι αγαπημένοι μας χοροί που μας χαρίζουν ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα!!! Οι πιο απολαυστικές γεύσεις από το αγαπημένο μας τσάι, το χριστουγεννιάτικο τσουρέκι, τα μελομακάρονα και οι πιο απολαυστικές λιχουδιές μας δίνουν ενέργεια για να συνεχίζουμε τον χορό μας και... είμαστε έτοιμοι να περάσουμε, μικροί και μεγάλοι, τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έγιναν ποτέ!!!!

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πλησιάζει και... η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται εμάς και τους μικρούς μας φίλους, στις 18:00, για να ντύσουμε την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και να βιώσουμε μαζί, το ζεστό οικογενειακό κλίμα των πιο όμορφων ημερών του κόσμου!!!!


Καλά Χριστούγεννα και...
Καλή μας Διασκέδαση!!!!



Δείτε επίσης:

Η σημασία του χορού
για τα παιδιά μας!
Απολαύστε περισσότερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής της Νέας Φιλαδέλφειας!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου