Google+

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Trophy Ball 2017 - Samba!!! Ο χορός του κεφιού στην πιο λαμπερή βραδιά!!!!


Χορός, διασκέδαση, μαγεία, αίγλη, χάρη... Με μια λέξη...

Η Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας που, κάθε χρόνο, μας αφήνει με τις ομορφότερες αναμνήσεις και μας ταξιδεύει στα μοναδικά μονοπάτια του χορού!!!

Μια βραδιά υπερθέαμα, με καταπληκτικές χορογραφίες, ιδιωτικές και ομαδικές, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά στο πέρασμα τους!!!

Έτσι και η καταπληκτική χορογραφία που είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε!!!! Με τον γρήγορο και εκρηκτικό ρυθμό της Samba, η Αλεξάνδρα με τον δάσκαλο της Βασίλη, μας ξεσήκωσαν με την μοναδική τους χορευτική παρουσία ανεβάζοντας στα ύψη τους παλμούς της πιο λαμπερής βραδιάς του χρόνου!

Ας τους απολαύσουμε!!!!

Μια χορογραφία που άνοιξε το τρίτο μέρος της χορευτικής μας Δεξίωσης με τον πιο δυναμικό τρόπο!!! Μια καταπληκτική παρουσίαση, εμπνευσμένη με πολύ αγάπη για την πιο όμορφη τέχνη, που έλαβε από τους παρευρισκόμενους της βραδιάς, το πιο δυνατό χειροκρότημα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Όπως και σε κάθε Επίσημη Δεξίωση, Trophy Ball, η αίθουσα ήταν γεμάτη με δυναμικότητα και ταυτόχρονα το αστείρευτο κέφι και την ατελείωτη ζωντάνια, που μας χαρίζουν οι χορευτές μας!!!

Sound the Trumpets...
Στοιχείο κλειδί της καταπληκτικής χορογραφίας που απολαύσαμε αποτέλεσε η χορευτική επιτυχία από τους Sak Noel & Salvi με την φωνή του Sean Paul να μας ξεσηκώνει και να μας χαρίζει ένα μοναδικό καλοκαίρι! Το "Trumpets" έκανε την επίσημη εμφάνιση του τον Μάρτιο του 2016, κατακτώντας την πρώτη θέση των μουσικών charts στην Ρουμανία και την τρίτη στον Λίβανο.

...Στον ρυθμό της Samba!
Με καταγωγή από την Βραζιλία και κάνοντας την εμφάνιση της τον 17ο αιώνα, η Samba αποτελεί τον χορό που φτάνει το κέφι μας στα ύψη! Διαδόθηκε το 1925 και στην υπόλοιπη Αμερική, ως χορός για ζευγάρια, μέσα από τις χορευτικές ταινίες όπου και προβλήθηκε, και λόγω της μεγάλης δημοτικότητας που είχε αποκτήσει εισήχθη και στην Ευρώπη, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τον πιο εκρηκτικό και ξεσηκωτικό χορό!!!


Οι προετοιμασίες για την μεγάλη Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας έχουν ήδη ξεκινήσει!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας μαθητές και δασκάλους στις μοναδικές χορογραφίες που μας ετοιμάζουν, στην πολυαναμενόμενη βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων!!!!

Κάθε χρονιά αποτελεί και μια μοναδική έκπληξη!!! Κάθε χορογραφία αποτελεί και ένα σημείο σταθμό!!! Ένας ολοκληρωμένος στόχος που δίνει το έναυσμα στους μαθητές των σχολών μας να κάνουν το επόμενο βήμα, και να γίνουν ακόμα καλύτεροι ανεβάζοντας τον πήχη της χορευτικής τους πορείας!!!

Άραγε, τι ετοιμάζουν μαθητές και δάσκαλοι,
για την λαμπερή μας βραδιά;;;;

Θα το μάθουμε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου
στο άκρως θεαματικό...
Trophy Ball 2018!!!!



Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του χορού στην
ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου