Google+

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Ιλίου!


Jingle Bells, Jingle Bells...
Jingle all the way!!!!!!

Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου έχουν καταφθάσει στις σχολές μας κι εμείς δεν σταματάμε να τις γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!

Η "κόρη του Απόλλωνα"...
...ανοίγει την αγκαλιά της και μας υποδέχεται την Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου στις 21:00, με την πιο χαρμόσυνη Εκπαιδευτική Συγκέντρωση που έγινε ποτέ!!! Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα φτάνει στη σχολή του Ιλίου κι εμείς... φορώντας το πιο ζεστό χαμόγελο μας και με την πιο εορταστική διάθεση μας, ντύνουμε την αγαπημένη μας σχολή στα κόκκινα βιώνοντας μαζί την μαγεία και την ζεστασιά των πιο χαρμόσυνων ημερών του χρόνου!!!

Με το πιο περίτεχνο στολίδι μας...
... και τα πιο πολύχρωμα λαμπάκια, ντύνουμε το ψηλό, καταπράσινο έλατο ενώ το πιο λαμπερό αστέρι περιμένει να μπει στην κορυφή για να φωτίζει τον χορό και τη διασκέδαση μας! Με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων και των πιο χριστουγεννιάτικων ρυθμών περνάμε τις πιο όμορφες στιγμές! Οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές ρέουν άφθονες και με το πιο απολαυστικό τσάι να ζεσταίνει τις καρδιές μας, δίνουμε το δικό μας νόημα στην λέξη "Χριστούγεννα"!!!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου για να περάσουμε μαζί τις πιο χαρούμενες στιγμές του χρόνου που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας!!!!

Merry Christmas!!!
Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά Πάρτι
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου