Google+

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Πετρούπολης!


Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας συνεχίζονται και... αυτή τη φορά... το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα περνάει από τη σχολή της Πετρούπολης και υπόσχεται να μας αφήσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Στον νέο ανανεομένο χώρο των σχολών μας, η οικοδέσποινα της αγαπημένης μας σχολής, μας υποδέχεται με το πιο ζεστό χαμόγελο της για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να βιώσουμε μαζί την μαγεία και την ζεστασιά των πιο όμορφων ημερών του χρόνου!!! Πώς;;; Παίρνοντας το πιο λαμπερό στολίδι μας και στολίζοντας την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της!!!!

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έγιναν ποτέ!!!
Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ των σχολών μας παίρνουν την πιο διασκεδαστική τους μορφή και... οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας αποτελούν το μυστικό συστατικό στην συνταγή της επιτυχίας για να περάσουμε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που περάσαμε ποτέ!!!!

Χριστούγεννα! Χριστούγεννα!!! Ευτυχισμένα....
Και με το πιο χριστουγεννιάτικο Rock 'n' roll φοράμε στη σχολή της Πετρούπολης τα γιορτινά της και κάνουμε μαζί την εκκίνηση της πιο όμορφης βραδιάς!!!!

Οι καμπάνες των Χριστουγέννων ηχούν γιορτινά στην περιοχή της Πετρούπολης και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τη μαγεία και τη ζεστασιά των πιο όμορφων ημερών του χρόνου!!!

Η Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, έρχεται και... όλοι μαζί, δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή της Πετρούπολης για να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες και χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!!!!

Καλά Χριστούγεννα και... Καλή μας Διασκέδαση!!!!


It's Christmas!!! Ho! Ho! Ho!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τις εκδηλώσεις των σχολών μας!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου