Google+

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Μεταμόρφωσης!!!


Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου... επιτέλους έφτασαν!!!!

Τα Χριστούγεννα έχουν πλέον έρθει κι εμείς βιώνουμε τη μαγεία τους με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!!! Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ξεκινούν και η σχολή της Μεταμόρφωσης δίνει την εκκίνηση της πιο εορταστικής περιόδου!!!

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, βάζουμε την πιο χαρούμενη διάθεση μας, φοράμε τα πιο όμορφα ρούχα μας, παίρνουμε το περίτεχνο στολίδι μας και... στις 21:00, δίνουμε ραντεβού στην αγαπημένη μας σχολή για να την ντύσουμε στα γιορτινά της και να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον ρυθμό των Χριστουγέννων!!!

Τα πιο φωτεινά και πολύχρωμα λαμπάκια, η όμορφη φάτνη και το καταπράσινο έλατο μας περιμένουν για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Καισαρεία και να μας χαρίσουν τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές!!!


Χριστούγεννα σημαίνουν Γιορτή και Διασκέδαση!!!!
Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Πάρτυ παίρνουν την πιο εορταστική τους μορφή! Οι πιο αγαπημένοι ρυθμοί σε συνδυασμό με τους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου και την πιο εορταστική διάθεση μας... φτάνουν τη διασκέδαση μας στα ύψη χαρίζοντας μας στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στις σχολές μας κι εμείς... τα γιορτάζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!! Ντύνοντας την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην πιο ατμοσφαιρική και εορταστική βραδιά!!!

Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ξεκίνησαν!
Σας περιμένουμε όλους μαζί για να διασκεδάσουμε υπό το φως του πιο λαμπερού άστρου και να βιώσουμε την μαγεία των πιο ζεστών ημερών του κόσμού!!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερα στιγμιότυπα
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της
σχολής χορού Apollon Μεταμόρφωσης!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην πιο όμορφη τέχνη καιδιασκεδάστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στους
δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!!
Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά Πάρτι
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου